Τηλεόραση|01.10.2022 13:31

Λίτσα Πατέρα για Δούκισσα Νομικού: «Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος γίνονται παρεξηγήσεις»

Newsroom

Παρελθόν από το «Πρωινό» αποτελεί η Δούκισσα Νομικού καθώς η συνεργασία της με την εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα έληξε πριν καλά καλά ξεκινήσει. H Λίτσα Πατέρα μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και επισήμανε πως για όλα φταίει ο ανάδρομος Ερμής.

«Είναι αστρολογικό θέμα. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος γίνονται παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το λέω σε Ταύρους, λιοντάρια, Σκορπιούς κι Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου, ότι έχουν διλήμματα. Δεν ήξερα τίποτα συγκεκριμένο. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να δουλεύει σε ένα περιβάλλον που του πάει και του αρέσει. Αν δεν της άρεσε, τι να κάνουμε τώρα; Ήταν πολύ συγκινημένη, είναι καλό κορίτσι κι όλα θα πάνε μια χαρά» ανέφερε η αστρολόγος.

Ο σταθμός με επίσημη ανακοίνωση, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (25/9), έβαλε τέλος στις φήμες σχετικά με το μέλλον της Δούκισσας Νομικού στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό». «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1» αυτό αναφέρει στην ανακοίνωση του ο σταθμός για το τέλος της συνεργασίας της με το «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα.

Το ίδιο βράδυ, με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, η Δούκισσα Νομικού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, αλλά και τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκαν την επιθυμία της ν' αποχωρήσει από το «Πρωινό».

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν». 

Φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές της Δούκισσας Νομικού έσπευσαν να σχολιάσουν στην ανάρτησή της, εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό τους για εκείνη και τον χαρακτήρα της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λίτσα Πατέραειδήσεις τώραΔούκισσα ΝομικούΕρμής ανάδρομοςΓιώργος ΛιάγκαςΑΝΤ1