Τηλεόραση|03.10.2022 09:44

The Voice: Η πρεμιέρα του talent show και ο 16χρονος που έκλεψε την παράσταση

Newsroom

Πρεμιέρα έκανε ο νέος κύκλος του talent show The Voice με τον Γιώργο Λιανό να καλησπερίζει coaches και τηλεθεατές. Στις θέσεις των τεσσάρων coaches βρίσκονται και φέτος ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Γιώργος Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά: «κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας! Καλωσήρθατε στο δημοφιλέστερο μουσικό τάλεντ σόου ολόκληρης της γης. Καλωσήρθατε στο The Voice of Greece. Για 7η συνεχόμενη χρονιά είμαστε και πάλι εδώ και πραγματικά είμαστε λιγάκι συγκινημένοι. Θα σας εξηγήσω τον λόγο».

«Μετά από πολύ καιρό πλέον ωρίμασαν οι συνθήκες και το κοινό είναι και πάλι εδώ στο υπέροχο πλατό του The Voice of Greece. Όλα, λοιπόν, έχουν αλλάξει αλλά το μόνο που έχει παραμείνει ίδιο είναι η αγάπη μας για αυτά τα τέσσερα άτομα, τους τέσσερις αγαπημένους coaches. Και εδώ θέλω τα πιο θερμά σας χειροκροτήματα για να πάμε να τους υποδεχθούμε», είπε στην έναρξη ο Γιώργος Λιανός.

Ο 16χρονος που έκλεψε την παράσταση

Την παράσταση έκλεψε ο 16χρονος Γιάννης Τσαρσιταλίδης, μαθητής της Β τάξης στο μουσικό Λύκειο Κορίνθου έκανε μια δυνατή εμφάνιση στην audition τραγουδώντας το «Beggin», όμως η Έλενα Παπαρίζου δεν πρόλαβε να γυρίσει την καρέκλα της. Όταν τον ρώτησε κάποια βιογραφικά στοιχεία, έμαθε εντελώς τυχαία πως ο Γιάννης είναι ο φίλος του βαφτισιμιού της.

«Α… παιδιά είναι ο κολλητός του βαφτισιμιού μου…», είπε και πήγε στη σκηνή για να τον αγκαλιάσει. «Αχ, είσαι του Βασίλη μου ο κολλητός, τι ωραίες παρέες έχει… κούκλος είσαι… Δεν γύρισα, καλά… ποιος τον ακούσει αύριο τον Βασίλη», είπε ενθουσιασμένη η τραγουδίστρια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος ΛιανόςΚωνσταντίνος ΑργυρόςΠάνος Μουζουράκηςειδήσεις τώραΈλενα ΠαπαρίζουThe VoiceΣΚΑΪΣάκης Ρουβάς