Τηλεόραση|04.10.2022 09:44

GNTM 5: Το μοντέλο με λεύκη που εντυπωσίασε τους κριτές, η δοκιμασία της πασαρέλας και η γυμνή γοργονα

Newsroom

Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Στο προηγούμενο επεισόδιο (Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου), οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή, Γιώργος Καράβας, είδαν πολλές υποψήφιες, που ήρθαν αποφασισμένες να ξεπεράσουν τα όριά τους, να αφήσουν πίσω τις φοβίες και τις αναστολές τους και να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους, να γίνουν το επόμενο GNTM! Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η αγωνία κορυφώθηκε, καθώς η πρώτη φάση των auditions ολοκληρώθηκε και η κριτική επιτροπή αποχαιρέτησε την guest κριτή, Σοφία Χατζηπαντελή.

H 18χρονη με λεύκη που έκανε δυναμική εμφάνιση και κέρδισε τους κριτές

Ανάμεσα στα κορίτσια που εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή ήταν και η 18χρονη Τζούλια από την Ουκρανία. Μιλώντας στην κάμερα για τα παιδικά της χρόνια, η 18χρονη αναφέρθηκε στη λεύκη και στο σημάδι στο πρόσωπό της (πάνω από το μάτι της) περιγράφοντας το περιστατικό που συνέβη σε ηλικία 6 ετών.

«Στην ηλικία 6 ετών σε ένα οικογενειακό τραπέζι, κάποιοι φίλοι μας τσακώθηκαν και ο καβγάς ήταν πολύ έντονος, έπαθα ένα σοκ επειδή ήμουν και μικρούλα και απλά την επόμενη μέρα που ξύπνησα και το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό», ανέφερε. Στη συνέχεια η Τζόυλια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν στο σχολείο από τους συμμαθητές της: «Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως… «σαλάμι αέρος», «αγελαδίτσα» και άλλα τέτοια που με επηρέαζαν ψυχολογικά, δεν μου άρεσε και το έκρυβα, το έβαφα. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κρύβω. Είναι τέλειο και όποιος έχει κάτι διαφορετικό πάνω του να μην το κρύβει», είπε.

Η Τζούλια ενθουσίασε τους 4 κριτές του GNTM 5 οι οποίοι έδωσαν το πολυπόθητο «Ναι» προκειμένου να προχωρήσει στο παιχνίδι.

H δοκιμασία του Id catwalk και η γυμνή...γοργόνα

Η ώρα για τη δημιουργική δοκιμασία του Id catwalk έφτασε και η Βίκυ Καγιά δίνει το σύνθημα για την έναρξη «Προσδεθείτε! Απογειωνόμαστε!». Σε αυτό το μοναδικό catwalk, οι υποψήφιες καλούνται να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν έναν «δικό τους», ξεχωριστό χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη στυλιστική ταυτότητα, που θα τις κάνει να κερδίσουν τις εντυπώσεις, ώστε οι καλύτερες να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Μάλιστα μια κοπέλα εμφανίστηκε γυμνή από τη μέση και πάνω, ενώ περπάτησε στην πασαρέλα του GNTM φορώντας μόνο μια φούστα με τον Τάσο Σοφρωνίου να αναφωνεί με έκπληξη: «Η γοργόνα είναι τσιτσίδι!»

Υψηλοί στόχοι και μεγάλα όνειρα από τα υποψήφια μοντέλα, πολλές απαιτήσεις και συγκεκριμένα κριτήρια από τους κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα. Ποιες θα καταφέρουν, τελικά, να ξεχωρίσουν και να περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp;

Βίκυ ΚαγιάGNTM 5Τάσος ΣοφρωνίουΣοφία ΧατζηπαντελήGNTMειδήσεις τώραΓιώργος Καράβας