Τηλεόραση|16.10.2022 17:00

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Δημοσθένης οργανώνει κρυφά χειρουργείο προκειμένου να σώσει το παιδί της Ιφιγένειας - Tι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Newsroom

Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, που καθήλωσε και συγκλόνισε εκατομμύρια τηλεθεατές, επέστρεψε με νέο κύκλο επεισοδίων στο OPEN. Το «Κόκκινο Ποτάμι - Η Συνέχεια» έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Κυριακής (2/10), στις 21:00, μ' ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών. 

Στο δεύτερο επεισόδιο είδαμε την Ιφιγένεια (Αναστασία Παντούση) να αγωνιά για το παιδί της. Ο Δημοσθένης (Όμηρος Πουλάκης) προσπαθεί να αποκαλύψει την εκμετάλλευση, που γίνεται εις βάρος των προσφύγων στο Καραμπουρνάκι. Ο Οσμάν (Λάμπρος Κτεναβός) λεηλατεί το μοναστήρι, που είναι η Λουσίν (Παυλίνα Ζάχρα) Ο Ισμαήλ (Βαγγέλης Σαλευρής) με προτροπή του Νικολαΐδη (Κωνσταντίνος Καζάκος) σώζει από τα χέρια του Οσμάν την Λουσίν και το Γρηγόριο (Γιώργος Φριντζήλας). Η Ιφιγένεια εξομολογείται στη Ρωξάνη (Χριστίνα Αλεξανιάν), την οποία έχει γνωρίσει στο πλοίο, ότι φοβάται πως το παιδί της δε θα ζήσει. 

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ενώ οι αρμόδιοι γιατροί θεωρούν το παιδί καταδικασμένο, ο Δημοσθένης, έρχεται σε σύγκρουση και οργανώνει κρυφά έκτακτο χειρουργείο, αλλά η Ιφιγένεια δεν το εκτιμάει και αντιδρά άσχημα. Ο Λουκάς(Μανώλης Κλωνάρης) οργανώνει τον εκμαυλισμό της Ανθής σ’ ένα ύποπτο καφέ αμάν. Στο Παρίσι προετοιμάζεται η συνθήκη Ειρήνης με την Τουρκία… Ο Εμίρ λιποτακτεί και παίρνει μαζί και τον Νίκο.

Αυτή την Κυριακή θα γνωρίσουμε και νέους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά:

Σίμος (Βασίλης Χαλακατεβάκης) Άνθρωπος του υποκόσμου. Ιδιοκτήτης καφέ – αμάν, που καλύπτει και μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Αδίστακτος. Θα εκμεταλλευτεί το πάθος για τζόγο του Λουκά και θα τον αναγκάσει να φέρει στο καφέ – αμάν την Ανθή, υποτίθεται για τραγουδίστρια. Με εκβιασμό, όμως, την εκπορνεύει.

Ακόμα θα δούμε τα υπαρκτά- ιστορικά πρόσωπα: Ελευθέριος Βενιζέλος (Νίκος Καρδώνης), Ντέιβιντ Λόιντ Τζωρτζ (Πέρης Μιχαηλίδης), Γούντροου Ουίλσον (Γιώργος Ματαράγκας), Βιττόριο Ορλάντο(Γιώργος Μελισσάρης ) και Ζωρζ Κλεμανσώ (Βαγγέλης Ψωμάς)

Το τρίτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 16/10 στις 21.00 στο OPEN

Μανούσος ΜανουσάκηςOPENΌμηρος Πουλάκηςειδήσεις τώραΑναστασία ΠαντούσηΚόκκινο ποτάμι