Τηλεόραση|16.10.2022 21:27

Κόκκινο Ποτάμι - Επόμενo επεισόδιo: Σώζεται το μωρό της Ιφεγένειας, αλλά ο Δημοσθένης δεν δέχεται τη συγγνώμη της

Newsroom

Καταιγιστικές εξελίξεις µας επιφυλάσσει προσεχώς η επιτυχημένη σειρά του OPEN «Το Κόκκινο Ποτάµι», που προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 21:00, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Μια σειρά υψηλών τηλεοπτικών προδιαγραφών, που µας γυρίζει πίσω σε µια σκληρή εποχή, η οποία χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Η σωτηρία του παιδιού της Ιφιγένειας είναι γεγονός. Η ίδια προσπαθεί να εξιλεωθεί, αλλά ο Δημοσθένης δε δέχεται τη συγγνώμη της. Ο Νικολαϊδης με τη Λουσίν και τον Γρηγόριο ξεκινάνε τη μεγάλη επιστροφή στο μοναστήρι. Ο Ισμαήλ σώζει τους Αντενιάν από τη νέα επίθεση του Οζάλ. Ο Χριστοδούλου (Παύλος Κουρτίδης) οργανώνει επίθεσηκατά του Δημοσθένη, για να μην κάνει αποκαλύψεις στον νέο Επίτροπο.

Μια επίθεση αντιφρονούντων στο Καραμπουρνάκι διακόπτει την επίσκεψη του Γαλάνη. Η Ιφιγένεια με το μικρό πηγαίνουν στο σπίτι της Εσμέ. Ο Ισμαήλ και η Χασμίκ γίνονται ζευγάρι. Μετά από πολλές περιπέτειειες οι Αντενιάν φτάνουν στη Σμύρνη. Οι Τσέτες καταλαμβάνουν το Αϊδίνι. Στο Καραμπουρνάκι το υπόμνημα του πατέρα Γεωργίου  ταράζει τα νερά… Η Νίκη λέει στην Ιφιγένεια ότι ο Μίλτος δραπέτευσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

OPENΚόκκινο ποτάμιειδήσεις τώραΑναστασία ΠαντούσηΌμηρος ΠουλάκηςΜανούσος Μανουσάκης