Τηλεόραση|23.10.2022 12:30

J2US: Η αντίδραση του Χρήστου Δάντη όταν η Ναταλί Κάκκαβα τραγούδησε «Το παλιό μου παλτό»

Newsroom

Ακόμη ένα live του J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22/10, στο οποίο η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης επέλεξαν να ερμηνεύσουν ένα πολύ δύσκολο τραγούδιΟι δύο τους τραγούδησαν «Το παλιό μου παλτό», που έχουν γράψει η Σάννυ Μπαλτζή τους στίχους, ο Λάκης Παπαδόπουλος τη μουσική και έχει ερμηνεύσει ο Χρήστος Δάντης, με την παρουσιάστρια να πραγματοποιεί ίσως την καλύτερή της εμφάνιση στο σόου.

Μάλιστα, ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε στο κοινό, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την Ναταλί Κάκκαβα και τον Κώστα Αγέρη να ερμηνεύουν το τραγούδι του και έμεινε έκπληκτος με το αποτέλεσμα. «Έχω ακούσει τραγουδιστές να τους καταπίνει αυτό το τραγούδι. Ναταλί δεν συνέβη αυτό. Στο είπα και στο τηλέφωνο, αυτό είναι ένα μεγάλο καράβι που σε παρασύρει και πρέπει να σε οδηγήσει και να μην πέσεις στα βράχια. Εσύ δεν έπεσες. Ήσουν εξαιρετική, με συγκίνησες», είπε ο Χρήστος Δάντης.


«Έχει πολύ μεγάλη εξέλιξη η Ναταλί. Τρομοκρατήθηκα όταν άκουσα το τραγούδι που θα πουν. Η Ναταλί ήταν άνετη και ένιωθε αυτό που έλεγε», είπε η Καίτη Γαρμπή. «Πολύ καλύτερη από την τελευταία φορά. Ο Χρήστος Δάντης είναι σπουδαίος καλλιτέχνης. Είσαι τυχερή Ναταλί γιατί έχεις έναν εξαιρετικό κόουτς. Στάθηκες με μεγάλη αξιοπρέπεια στο τραγούδι», τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

«Μπράβο παιδιά, είπατε μια τραγουδάρα και η δυσκολία ήταν μεγάλη. Τα πήγατε υπέροχα», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου. «Είστε εξαιρετικοί. Τα έχασα με τον κόουτς σου όταν άλλαζε φωνές κι εσύ ήσουν σταθερή. Η διαφορά σου από την προηγούμενη φορά τεράστια, νόμιζα ότι έφερες τη δίδυμη αδερφή σου», τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής.

Αποχώρησαν η Θέλξη και ο Σπύρος Νικολαΐδης

Τα δεκαπέντε διαγωνιζόμενα ζευγάρια έδωσαν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό του λαμπερού μουσικού σόου. Στην πρώτη θέση της βαθμολογία της κριτικής επιτροπής ήρθαν η Didi και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ενώ στην τελευταία ο Dj Pitsi και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει στα ζευγάρια του J2US τα αποτελέσματα με βάση την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Για κάποιον ή κάποια μη επαγγελματία τραγουδιστή αυτή ήταν και η τελευταία φορά που βρέθηκε στη σκηνή του show του Alpha.

Και η αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το J2US είχε όνομα. Και αυτό ήταν… Θέλξη μαζί με τον παρτενέρ της, Σπύρο Νικολαΐδη. «Εγώ δεν φεύγω, θα ξανάρθω το άλλο Σάββατο! . «Εγώ δεν φεύγω, θα ξανάρθω το άλλο Σάββατο! Ήταν πολύ λίγο και θέλω να έρθω και το άλλο Σάββατο», είπε η τραγουδίστρια.

Καίτη Γαρμπή σε Άντζελα Δημητρίου: «Κάτι έχεις ε; Το ματάκι»

Για τρίτη φορά ανέβηκαν στη σκηνή του J2US  η Άντζελα Δημητρίου με τον παρτενέρ της Παύλο Σταματόπουλο. Το τηλεοπτικό ζευγάρι χόρεψε το τραγούδι «Τατουάζ» και αφού ολοκλήρωσε την εμφάνισή του βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή. Οι κριτικές ήταν ανάμεικτες, με τους περισσότερους όμως να συμφωνούν πως η εμφάνισή τους ήταν καλή, ζητώντας από τον Παύλο Σταματόπουλο να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο.

Αφού όλοι οι κριτές είπαν έκριναν το ζευγάρι, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σταθεί περισσότερο στην Άντζελα Δημητρίου, η οποία διέκρινε πως η Άντζελα Δημητρίου δεν ήταν πολύ καλά και έτσι δεν δίστασε να την ρωτήσει οn air αν συμβαίνει κάτι. «Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι σήμερα το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο. Μπράβο του, γιατί κάτι έχει. Κάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, έλα αφού τα ξέρουμε αυτά», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου να απαντά: «Είμαι μια χαρά, δεν έχω τίποτα. Όλα καλά είναι Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;». «Όχι απολύτως τίποτα, αυτά είναι τα μυστικά είναι μεταξύ μας», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή συνεχίζοντας την κριτική στον Παύλο Σταματόπουλο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρήστος Δάντηςειδήσεις τώραΝαταλί ΚάκκαβαJ2US