Τηλεόραση|23.10.2022 15:34

Κόκκινο Ποτάμι: Το παιδί της Ιφιγένειας σώζεται και ο Χριστοδούλου οργανώνει επίθεση κατά του Δημοσθένη - Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Newsroom

Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει για το κοινό η επιτυχημένη σειρά του OPEN «Το Κόκκινο Ποτάµι», που προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 21:00, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Μια σειρά υψηλών τηλεοπτικών προδιαγραφών, που µας γυρίζει πίσω σε µια σκληρή εποχή, η οποία χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Στο τρίτο επεισόδιο είδαμε ότι ενώ οι αρμόδιοι γιατροί θεωρούν το παιδί καταδικασμένο, ο Δημοσθένης, έρχεται σε σύγκρουση και οργανώνει κρυφά έκτακτο χειρουργείο, αλλά η Ιφιγένεια δεν το εκτιμάει και αντιδρά άσχημα. Ο Λουκάς(Μανώλης Κλωνάρης) οργανώνει τον εκμαυλισμό της Ανθής σ’ ένα ύποπτο καφέ αμάν. Στο Παρίσι προετοιμάζεται η συνθήκη Ειρήνης με την Τουρκία… Ο Εμίρ λιποτακτεί και παίρνει μαζί και τον Νίκο.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η σωτηρία του παιδιού της Ιφιγένειας είναι γεγονός. Η ίδια προσπαθεί να εξιλεωθεί, αλλά ο Δημοσθένης δε δέχεται τη συγνώμη της. Ο Νικολαΐδης με τη Λουσίν και τον Γρηγόριο ξεκινάνε για τη μεγάλη επιστροφή στο μοναστήρι. Ο Ισμαήλ σώζει τους Αντενιάν από τη νέα επίθεση του Οζάλ. Ο Χριστοδούλου οργανώνει επίθεση κατά του Δημοσθένη, για να μην κάνει αποκαλύψεις στον νέο Επίτροπο.

Το τέταρτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 23/10 στις 21.00 στο OPEN


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μανούσος ΜανουσάκηςOPENΚόκκινο ποτάμιΌμηρος Πουλάκηςειδήσεις τώραΑναστασία Παντούση