Τηλεόραση|25.10.2022 09:37

GNTM 5: Δύο ακόμη οικειοθελείς αποχωρήσεις ανατρέπουν τα δεδομένα στο ριάλιτι μόδας - Έκπληκτη η κριτική επιτροπή

Newsroom

To επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 5 ολοκληρώθηκε με ακόμη δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις, με την κριτική να μένει έκπληκτη και να συζητά το ενδεχόμενο της επιστροφής κοριτσιών που είχαν περάσει στις προηγούμενες φάσεις του διαγωνισμού αλλά δεν είχαν καταφέρει να μπουν στο σπίτι.

Η ώρα του πλατό έφτασε κι όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι τη στιγμή που η Νικόλ ανακοίνωσε πως και η ίδια αποχωρεί από το GNTM λόγω οικογενειακών ζητημάτων και θα πρέπει να επιστρέψει στον Καναδά. Η επιτροπή έμεινε άφωνη από την απόφασή της, καθώς ήταν από τα μοντέλα που είχαν πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στον διαγωνισμό και όλα έδειχναν ότι θα μπορούσε να καταφέρει να φτάσει μέχρι και στον τελικό.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου συμφώνησαν να δουν μοντέλα που έχασαν για λίγο την θέση στο σπίτι από το bootcamp και να αποφασίσουν ποιες θα μπουν στο reality μόδας.

«Φεύγουν σαν τις μύγες. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται να κυνηγήσουν το όνειρό τους και το εγκαταλείπουν στις 15 ημέρες. Πρέπει να αλλάξουμε όλο το σύστημα. Έχουμε κορίτσια που θέλαμε να περάσουμε. Να τα ξαναδούμε από τις οντισιόν και το bootcamp», είπε ο Τάσος Σοφρωνίου με τη Βίκυ Καγιά να καταλήγει: «Θα γεμίσει με νέα πρόσωπα το GNTM!» «Παιδιά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κρατηθεί το επίπεδο υψηλά! Θα ξαναβάλουμε τα κορίτσια που είδαμε στις οντισιόν και θέλαμε να περάσουμε αλλά για κάποιους λόγους δεν τα κατάφεραν!» είπε φανερά εκνευρισμένη η Βίκυ Καγιά στους κριτές.

Η 23χρονη Νικόλ Τσούλος έγινε η 4η διαγωνιζόμενη που αποχωρεί οικειοθελώς από το GNTM 5, καθώς νωρίτερα η Αλεξία Κούβελα, το ένα από τα δύο plus size model του φετινού διαγωνισμού, συγκέντρωσε όλες τις κοπέλες κι ανακοίνωσε πως θα φύγει από το παιχνίδι, επειδή οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην έξω ζωή (έχει ιδρύσει το δικό της πρακτορείο για plus size μοντέλα στην Ελλάδα) δεν της επιτρέπουν να κυνηγήσει το όνειρό της και να παραμείνει στο GNTM.

«Από το 2019 προσπαθώ να μπω στο παιχνίδι και το ήθελα πολύ. Έβλεπα στο όνειρό μου ότι με παίρνουν τηλέφωνο. Δεν είμαι απλά ένα μοντέλο πλέον, αλλά μία επιχειρηματίας κι οι εξωτερικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορώ να ελέγξω κι έχω άτομα, τα οποία δεν μπορούν να τα διαχειριστούν. Θα φύγω, αποχωρώ. Με στενοχωρεί αλλά από την άλλη και με χαροποιεί. Έχω δύο αγάπες πλέον, μια επιχείρηση και το μόντελινγκ και πρέπει να τα μπαλαντζάρω», είπε η Αλεξία.

Η φωτογράφιση με τα καρπούζια

Για τη δοκιμασία της φωτογράφισης, τα κορίτσια οδηγήθηκαν σε έναν εξωτερικό χώρο, όπου τις υποδέχθηκαν ο Γιώργος Καράβας μαζί με το Χρήστο Μπίρμπα, ενώ μέσα σε ένα αμάξι με καρπούζια βρισκόταν η Μαίρη Βιτινάρος. Η model instructor του φετινού GNTM άρχισε να ποζάρει, ως CEO μιας επιχείρησης που πουλάει καρπούζια και φωτογραφίζεται για τις ανάγκες της καμπάνιας της εταιρείας. Οι διαγωνιζόμενες ντύθηκαν με κομψά ρούχα και άρχισαν να ποζάρουν στην καρότσα με τα καρπούζια χρησιμοποιώντας ως prop μια ντουντούκα.

Η επιστροφή του Χριστόφορου Κοτέντου

Ο Χριστόφορος Κοτέντος επέστρεψε στο GNTM για μία μοναδική εμφάνιση και ανακοίνωσε πως θα έπαιρνε μαζί του στη Νέα Υόρκη τέσσερα κορίτσια.

Η Μάρα, η Νικόλ, η Κόττυ και Ζωή είναι οι τέσσερις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισε ο επιτυχημένος σχεδιαστής και τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν! Η Μιχαέλα, η μητέρα της Μάρας, πολύ περήφανη για την κόρη της είπε: «Το γεγονός ότι ο κύριος Κοτέντος είπε ότι θα έπαιρνε τη Μάρα στη Νέα Υόρκη της έδωσε ένα πολύ μεγάλο boost χάρηκε πάρα πολύ!».

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Στο σημερινό επεισόδιο, τα μοντέλα καλούνται να γίνουν οι σύγχρονες  Κάρι, Σαμάνθα, Σάρλοτ και Μιράντα - με έμπνευση από το Sex and the City- στο concept Fashion In the City! Για κάποιες θα «δέσουν» οι φιλίες στον φωτογραφικό φακό, ενώ άλλες θα οδηγηθούν στο bottom 3.

Βίκυ ΚαγιάΤάσος Σοφρωνίουειδήσεις τώραΓιώργος ΚαράβαςGNTMGNTM 5