Τηλεόραση|30.10.2022 15:00

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος γίνεται ο νέος άρχοντας στο Κιάρι - Η σειρά του OPEN κερδίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

Newsroom

Η καθημερινή σειρά «Έρωτας Φυγάς» του OPEN συνεχίζει τη δυναμική της πορεία και αυξάνει διαρκώς τα ποσοστά της στους πίνακες τηλεθέασης, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι χαρακτηριστικό πως έχει σταθεροποιηθεί σε διψήφιο ποσοστό στο σύνολο του κοινού, πετυχαίνοντας μέσο όρο μεχρι και 13%.

Ακόμα υψηλότερη είναι η επίδοση της καθημερινής σειράς του OPEN στο γυναικείο κοινό, σημειώνοντας 16,2% στις γυναίκες 45-64 και 11% στις γυναίκες 25-54. Σημαντικός είναι και ο αριθμός που παρακολουθεί τη σειρά σε μεταχρονολογημένη μετάδοση, με μέσο όρο, στο σύνολο, τους 288.000 τηλεθεατές, διπλασιάζοντας τους τηλεθεατες που παρακολουθούν η σειρά στην πρώτη μετάδοσή της. 

Τα γεγονότα τρέχουν και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές για την οικογένεια Δεμερτζή. Ο Μάρκος με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του Στέφανου αρχίζει να γίνεται ο νέος άρχοντας στο Κιάρι. Ο Ιάσονας μαθαίνει τις ενέργειές του και ανησυχεί σοβαρά όχι μόνο για την οικογένεια, αλλά και τη δουλειά του. Η Αλεξάνδρα, σίγουρη ότι κάτι της κρύβουν όλοι, φτάνει πια στα όριά της, ενώ η Ελπίδα αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Μιχάλης βλέπει άλλη γυναίκα. 

Η Μαργέτα απειλεί την Αλεξάνδρα

Ο Φίλιππος καταφέρνει και παίρνει την λίστα με τους συγκρατούμενους του Μάρκου και την δίνει στον Ιάσονα. Αυτός με έκπληξη διαπιστώνει, πως ο άνθρωπος που βοηθάει τον Μάρκο, δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Παράσχο, τον φονιά του πατέρα του. Η Αλεξάνδρα είναι πεπεισμένη πως η Μαργέτα και ο Ιάσονας της κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό κι αποφασίζει να μάθει τι είναι. Η οικογένεια Δεμερτζή, θ' αφήσει προσωρινά στην άκρη τα προβλήματα και τις εντάσεις και θα πάει στη λέσχη για τον καθιερωμένο χορό. Το γλέντι όμως θα διακοπεί απότομα, όταν ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρεθεί κι ο Μάρκος.

Η Αλεξάνδρα μετά την ιατρική φροντίδα του Μιχάλη είναι καλύτερα, μα κλεισμένη στο δωμάτιό της. Συγκρούεται με τη Μαργέτα, όταν της λέει πως θέλει ν' αποκαλύψει την αλήθεια για το παιδί στον Ιάσονα και να φύγει. Η Μαργέτα την απειλεί και την εγκλωβίζει. Χάνει και την υποστήριξη του Μιχάλη κι αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Θα το παίξει μετανιωμένη κι ερωτευμένη στον Ιάσονα. Απ’ την άλλη ο Ιάσονας κι ο Φίλιππος θεωρούν πως ανακάλυψαν πού μένει ο Μάρκος, για να τον βγάλουν απ’ τη μέση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμη ΖούνηOPENεπεισόδιαΈρωτας ΦυγάςΣταύρος Σβήγκοςσειράειδήσεις τώρα