Τηλεόραση|01.11.2022 11:57

GNTM 5: Η Αλεξία δεν μπορούσε να σταματήσει το κλάμα και η Μικαέλα είδε την αλλαγή της κόρης της και...«φρίκαρε»

Newsroom

To επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM 5 ολοκληρώθηκε με ανατροπές και αλλαγές. Μία νέα μέρα ξεκίνησε στο σπίτι του GNTM 5, καθώς οι οικειοθελείς αποχωρήσεις της Αλεξίας και της Νικόλ την περασμένη εβδομάδα από το ριάλιτι, τάραξαν τους κριτές, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία σε τέσσερα νέα κορίτσια να διεκδικήσουν τον τίτλο του Greece's Next Top Model. Τα μοντέλα έγιναν πλέον 17 από 13 και οι «παλιές» αντέδρασαν.

Η ιδέα του makeover ενθουσίασε τις διαγωνιζόμενες, που άρχισαν μαντεύουν μήκη και χρώματα, με εξαίρεση τη Μικαέλα, που δεν έκρυβε την ανησυχία της.Τα κορίτσια, μεταμορφώθηκαν σε super models υιοθετώντας τα hairlooks που τους πρότειναν οι επαγγελματίες, σε συνεργασία με τους κριτές του διαγωνισμού.

Οι διαγωνιζόμενες είχαν την δυνατότητα να αντικρίσουν για 30 μόνο δευτερόλεπτα το νέο τους look στον καθρέφτη. Σε κάποιες άρεσε πολύ, ενώ σε άλλες όχι. Κάποιες ενθουσιάστηκαν με τα νέα τους hair look, ενώ άλλες αντέδρασαν με κλάματα, όπως η Αλεξία Τράικο. Αν και μόλις αποκαλύφθηκε το νέο της look, εκείνη έδειξε να είναι ενθουσιασμένη, μιας και δεν θα είχε πολύ μεγάλη διαφορά το χρώμα από αυτό που είχε ήδη, το οποίο ήταν ένα καστανοκόκκινο, στη συνέχεια δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ο λόγος; Η διαγωνιζόμενη είχε πολύ μακριά κόκκινα μαλλιά, που θύμιζαν τα μαλλιά γοργόνας. Πρόκειται για ένα look που έπρεπε να αποχωριστεί, όπως είπαν οι κριτές. Παρόλο που κόβοντάς τα, τα μαλλιά της παρέμειναν μακριά, η Αλεξία δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, ενώ ταυτόχρονα γελούσε! Από τη μια έκλαιγε, και από την άλλη γελούσε νευρικά, μέχρι να καταλάβει το πώς ακριβώς θα έδειχνε το αποτέλεσμα επάνω της. Δεν είχε, όπως είπε, ξανακόψει ποτέ τα μαλλιά της τόσο πολύ.

Η αντίδραση της Μικαέλας μετά το makeover της κόρης της και η ιστορία με τη μητέρα της Βίκυς Καγιά

H Βίκυ Καγιά μοιράστηκε μία προσωπική της ιστορία με τις διαγωνιζόμενες, προσπαθώντας να καθησυχάσει τη Μικαέλα που αγχώθηκε με την αλλαγή της κόρης της, Μάρας. Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως κάθε φορά που της άλλαζαν τα μαλλιά στην καριέρα της, η μητέρα της έκλαιγε.

Η Μικαέλα είδε την αλλαγή της κόρης της και…φρίκαρε. Οι ειδικοί που κλήθηκαν στο GNTM έκριναν πως η διαγωνιζόμενη έπρεπε να αφήσει τις μπούκλες της και το μαλλί της να γίνει τελείως κοντό. Η κουρτίνα άνοιξε και το αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό από την προηγούμενή της εικόνα.

Η μητέρα της αρχικά στενοχωρήθηκε με το αποτέλεσμα και μόλις είδε ότι η κόρη της έγινε μελαχρινή και χωρίς τις μπούκλες της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας: «Γιατί το παιδάκι μου να γίνει έτσι;» Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την ηρεμήσει και προέβη στην προσωπική της εμπειρία με το ψαλίδι και τις αντιδράσεις της μητέρας της: «Παιδιά δεν σας έχω πει ιστορία. Μέσα σε όλα αυτά, έχω τη μαμά μου, την Αλεξάνδρα Καγιά, η οποία κάθε φορά που μου έκοβαν έναν πόντο ή μου άλλαζαν χρώμα στα μαλλιά έκλαιγε με χαρτομάντηλα μία εβδομάδα! Ακόμα και τώρα που έχω φτάσει 44 ετών, έτσι και κόψω τα μαλλιά μου, κλαίει» είπε γελώντας η Βίκυ Καγιά, η οποία πάντα λέει ότι τα μαλλιά είναι απλώς τρίχες και μακραίνουν και ένα μοντέλο πρέπει να πειραματίζεται.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος ΚαράβαςμοντέλαGNTMειδήσεις τώραGNTM 5Βίκυ ΚαγιάΤάσος Σοφρωνίου