Τηλεόραση|06.11.2022 11:24

Love Island - τελικός: Η συγκίνηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, τα σχόλια για τα κιλά της και η επόμενη μέρα

Newsroom

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει με τις αποσκευές της από την Τενερίφη, καθώς το Love Island ολοκλήρωσε νωρίτερα τον κύκλο του. Στις εβδομάδες που προηγήθηκαν το «Love Island» μας ταξίδεψε μέσα από τον ΣΚΑΪ στην Τενερίφη, μας σύστησε 19 Islanders και μας αφηγήθηκε όμορφες συναντήσεις που μπορούν να εξελιχθούν σε ιστορίες αγάπης.

Το βράδυ του Σαββάτου προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μπαίνει για τελευταία φορά στην βίλα ανακοινώνοντας τα ονόματα των νικητών και το ζευγάρι που κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος. Στο τέλος της βραδιάς ο Αργύρης και η Μαρία αναδείχθηκαν σε νικητές του Love Island κερδίζοντας τις 50.000 ευρώ.


Στο φινάλε του ριάλιτι η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την συγκίνησή της: «To Love Island ήταν όντως μια ξεχωριστή εμπειρία, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για μένα, πέρασα υπέροχα μαζί σας και νιώθω μια πραγματική lovegarnd. Έζησα πραγματικά την δημιουργία των σχέσεων από την αρχή και είμαι πολύ περήφανη για όλους σας», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον τελικό.

Από την πρεμιέρα του Love Island και την πρώτη εμφάνιση της παρουσιάστριας, το twitter γέμισε με σχόλια για την αδυνατισμένη εικόνα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου Ωστόσο υπήρξαν και θετικά σχόλια για τις ικανότητές της στην παρουσίαση του ριάλιτι.

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου

Φανερά ενοχλημένη η Έλενα Χριστοπούλου τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» ως μάνατζερ και αλλά και στενή φίλη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος. Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός», είχε αναφέρει η Έλενα Χριστοπούλου.

Το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό,  έτσι τις επόμενες μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρίσκεται πίσω στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με το κανάλι το μέλλον της συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life ο ΣΚΑΪ βγάζει από το συρτάρι του το My Style Rocks το οποίο συζητιέται να ξεκινήσει από τις αρχές του Ιανουαρίου, λίγο μετά το Survivor All Star. Αν και αρχικά το κανάλι ήθελε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην παρουσίαση του ριάλιτι μόδας, στο τραπέζι φαίνεται πως πέφτει νέο σενάριο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ εξετάζουν το ενδεχόμενο να επαναφέρουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ρόλο κριτή, όπως την γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το GNTM. Πάντως, η ίδια αλλά και ο σταθμός δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη κάτι για το μέλλον της συνεργασίας τους μετά το Love Island.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΗλιάνα ΠαπαγεωργίουLove IslandΣΚΑΪ