Τηλεόραση|15.11.2022 09:13

GNTM 5: Η αποχώρηση της Ζωής, τα μαθήματα pole dancing και τα σχόλια περί «πρόστυχης πόζας»

Newsroom

Η Ζωή Ιωαννίδου ήταν το μοντέλο που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με τη φωτογράφισή της στο ντους και  αποχώρησε από το GNTM 5. Το επεισόδιο της Δευτέρας του ριάλιτι μόδας του Star είχε στρατηγικές, εντάσεις, διαφωνίες, pole dancing, σέξι φωτογράφιση μέσα στο ντους, αλλά και τις πρώτες «βαριές κουβέντες» μεταξύ των διαγωνιζόμενων.

Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 5, μετά την αποχώρηση της Δέσποινας, ξεκινά στρατηγικά, με τη Βικτώρια, που πήρε τη δουλειά και την παρέα της να συζητούν τα πιθανά μειονεκτήματα, που θα δοθούν στη νέα φωτογράφιση.

Η model instructor, Mary Vitinaros και ο coach, Χρήστος Μπίρμπας, έρχονται για να δυναμώσουν την αυτοπεποίθηση των μοντέλων, ανακοινώνοντας ότι θα κάνουν ένα μάθημα pole dancing για να τονώσουν τη θηλυκότητά τους και για να μάθουν να την εκφράζουν χωρίς να ντρέπονται. Η pole dancing instructor, Σταυρή Τζανή, έρχεται για να δώσει ένα χέρι βοήθειας στα μοντέλα, ώστε να μπορέσουν να απελευθερώσουν με φυσικό τρόπο τη σεξουαλικότητά τους και παράλληλα να αθληθούν.

Τα περισσότερα κορίτσια ενθουσιάζονται ενώ κάποια άλλα φαίνεται αρχικά να ντρέπονται. Παίρνοντας μέρος στο μάθημα, με την pole dancing instructor να δίνει εύκολες οδηγίες, τις οποίες τα μοντέλα ακολουθούν πιστά, όλες χαίρονται την εμπειρία. Η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας επιβράβευσαν κάθε προσπάθεια των κοριτσιών και παρά τις αρχικές τους επιφυλάξεις όχι μόνο πήραν μέρος στο μάθημα αλλά ζήτησαν στο τέλος από τη Σταυρή Τζανή να ξαναέρθει.

Το μήνυμα, που εμφανίζεται την επόμενη ημέρα στην οθόνη της τηλεόρασης, σχεδόν τους δίνει το concept της φωτογράφισης και τα μοντέλα πέφτουν μέσα στις προβλέψεις τους. Ωστόσο, η πρώτη εικόνα, που αντικρίζουν ερχόμενες στο location της φωτογράφισης, είναι μία ντουζιέρα και τη Mary Vitinaros με τον Εμάνουελ, παλιό γνώριμο του GNTM, να κάνουν μαζί το reference, αφήνοντας τα μοντέλα άφωνα. Το concept έχει υπέρτιτλο «sexy & cool» και τα μοντέλα καλούνται να συνεργαστούν με τον Εμάνουελ, μέσα σε μία ντουζιέρα με τρεχούμενο νερό, για την καμπάνια BSB Jeans.

Η Βικτώρια κάνει χρήση του μειονεκτήματος και καλείται να διαλέξει δύο κορίτσια, που θα έχουν το μισό χρόνο στη διάθεσή τους. Ενώ αρχικά αιτιολόγησε τις επιλογές της με το σκεπτικό ότι θέλει να δει πώς θα ανταπεξέλθουν στον μειωμένο χρόνο, ωστόσο στη συνέχεια φάνηκε πως οι επιλογές της ήταν στρατηγικές.

Ο φωτογράφος Βαγγέλης Ξαφίνης ζητάει από τα μοντέλα να προσέξουν την κίνησή τους και να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους, ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να αναδείξουν τα BSB Jeans κομμάτια, που τους έχουν δοθεί. Όσα κορίτσια μπήκαν στη φωτογράφιση με τονωμένη αυτοπεποίθηση φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά ενώ τα κορίτσια που πίστευαν ότι θα τα πάνε καλά δεν έχουν το αποτέλεσμα που ήθελαν και για κάποιες οι αυθόρμητες ιδέες της τελευταίας στιγμής, δεν είναι σίγουρο ότι θα τους βγουν σε καλό.

Η αμηχανία της Μιχαέλας

Η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή ακούγοντας το concept της φωτογράφισης δεν έκρυψε την αμηχανία της: «Το σετ μου φαίνεται πολύ ωραίο αλλά θέλω για μένα να κάνουν μια εξαίρεση και να μου φέρουν τον Τάσο να κάνω ντουζ με τον Τάσο. Είναι πιο κοντά στην ηλικία μου και τα πάμε καλά και να το διασκεδάσω», ανέφερε αρχικά βλέποντας το νεαρό μοντέλο, Εμάνουελ.

Και συμπλήρωσε η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή: «Νιώθω λίγο… κουμπωμένη με όλο αυτό, αλλά τι να κάνουμε, θα το κάνουμε κι αυτό. Ελπίζω ο Εμάνουελ να μη νιώσει άσχημα ή οτι κάνει φωτογράφιση με την μαμά του, δεν ξέρω. Θα ένιωθα πιο άνετα με έναν συνομήλικό μου παρά με ένα παιδάκι. Όλη την ώρα έχω στο μυαλό μου το πώς θα το δει ο σύζυγός μου, ο Γιώργος και τα πεθερικά μου. Τι θα λένε στο χωριό; Τι κάνει η νύφη σας;» είπε η διαγωνιζόμενη του GNTM.

H αποχώρηση της Ζωής και τα σχόλια περί «πρόστυχης πόζας»

Το επόμενο πρωινό στο σπίτι βρίσκει τα μοντέλα να διαφωνούν για συμπεριφορές κάποιων διαγωνιζόμενων, που κατά τη γνώμη τους κινούνται σε περίεργο πλαίσιο, φέρνοντας αμηχανία στην παρέα. Το πλατό έχει ως guest judge τον fashion editor και fashion consultant, Μιχάλη Πάντο, του οποίου η γνώμη έχει ειδικό βάρος και η παρουσία του προκαλεί δέος, έχοντας μια τεράστια καριέρα στο χώρο της μόδας.

Φωτογραφίες, που φάνηκαν κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ως άρτιες και φαινομενικά πληρούσαν τα ζητούμενα της sexy και cool attitude, διαψεύδουν τα μοντέλα, που εν μέσω μίας έντονης διαφωνίας δεν μπορούν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους ενώ ανταλλάσσουν τις πρώτες βαριές κουβέντες μεταξύ τους. Τη φωτογραφία της Ραφαέλας χαρακτήρισε «πρόστυχη» η Βικτώρια και έτσι, όταν άκουσε την ετυμηγορία των κριτών ότι εκείνη ήταν η νικήτρια της ημέρας, είπε ότι τη θεωρεί εκτός concept!

Η Ραφαέλα, παρόλο που είχε το disadvantage του 1,5 μόνο λεπτού στο σετ στο ντους με τον Εμμάνουελ, κατάφερε να πετύχει το καλύτερο κλικ της ημέρας. Όπως είπε η Βίκυ Καγιά, όταν βλέπεις τη φωτογραφία της, θέλεις να αγοράσεις όλα όσα φοράει! Είναι «υπερσυγκλό»!

Η Ζωή και η Αλεξία είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες: «Διαφωνούμε συνέχεια, αλλά σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι», είπε η Βίκυ Καγιά ανακοινώνοντας πως από το GNTM 5 αποχωρεί η Ζωή Ιωαννίδου καθώς η φωτογραφία της ήταν ανέκφραστη.

«Ζωή χωρίς έκφραση δεν υπάρχει. Θα σου κάνει καλό που φεύγεις να ξέρεις. Δεν είναι κακό πράγμα να αισθάνεσαι, είναι καλό», σχολίασε η Βίκυ Καγιά αποχαιρετώντας τη Ζωή Ιωαννίδου.

Γιώργος ΚαράβαςGNTMειδήσεις τώραΤάσος ΣοφρωνίουΒίκυ ΚαγιάμοντέλαGNTM 5