Τηλεόραση|16.11.2022 07:25

GNTM 5: Η αποχώρηση του golden pass, η φωτογράφιση εν πλω και η παίκτρια που έκανε έξαλλη την Βίκυ Καγιά

Newsroom

Ακόμη μια αποχώρηση από το σπίτι του GNTM φέρνει τις διαγωνιζόμενες πιο κοντά στον μεγάλο τελικό και στην κατάκτηση του μεγάλου επάθλου. Τα συναισθήματα στο σπίτι του GNTM 5 είναι ανάμεικτα, με τα κορίτσια του “CNTM” να συγκινούνται, διαβάζοντας το γράμμα αποχαιρετισμού της Ζωής, που αποχώρησε στο τελευταίο πλατό.

Η Ραφαέλα, που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία, μοιράζεται τις σκέψεις της για το πού θα δώσει τα μειονεκτήματα στην επόμενη φωτογράφιση. Από την άλλη πλευρά, η Βικτώρια, εμμένοντας στην άποψή της για τη Ραφαέλα, δημιουργεί ερωτηματικά στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες για τη συμπεριφορά της. Εν τω μεταξύ, όλες οι διαγωνιζόμενες αντιλαμβάνονται σιγά - σιγά το ρόλο των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων και καταλαβαίνουν ότι καλό είναι να απολαμβάνουν την κάθε φωτογράφιση, καθώς μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να αποχωρήσουν.

Τα GNTM news γίνονται πιπεράτα, καθώς η Ραφαέλα και η Γεωργιάννα θίγουν θέματα, που αφήνουν αιχμές. Η άφιξη της model instructor, Mary Vitinaros γλυκαίνει το κλίμα αλλά όχι τόσο τη διάθεση, καθώς φέρνει μαζί της τον διατροφολόγο Δημήτρη Πέππα, για να ελέγξει τα μοντέλα, τα οποία ομολογούν ότι έχουν κάνει πολλές διατροφικές ατασθαλίες!

Στο επεισόδιο του GNTM 5 την Τρίτη, τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν εν πλω για τις ανάγκες μεγάλης καμπάνιας, σε τρία διαφορετικά σημεία ενός ονειρεμένου ιστιοπλοϊκού. Ο Νίκος Βαρδακαστάνης ανέλαβε τη νέα φωτογράφιση του GNTM η οποία θα έκρινε και το μέλλον των κοριτσιών στο σπίτι. Για το τέλος της απαιτητικής μέρας οι κριτές κράτησαν μία έκπληξη για τα μοντέλα και όλοι μαζί αποβιβάστηκαν σε μία παραλία για ένα beach party.

Η Ραφαέλα μοίρασε και τα μειονεκτήματα του μισού χρόνου για την ίδια φωτογράφιση, στη Βικτώρια, που της έδωσε το μειονέκτημα την προηγούμενη φορά, αλλά και στη Γρηγοριάννα.

H Ραφαέλα έκανε έξαλλη τη Βίκυ Καγιά

Αν και η Ραφαέλα είχε το πλεονέκτημα, κατάφερε με την απόδοσή της να κάνει τη Βίκυ Καγιά να βγάλει «καπνούς». Το μοντέλο, που στην προηγούμενη δοκιμασία κέρδισε πετυχαίνοντας την καλύτερη φωτογραφία, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να «μπει» στο concept και είχε κακή επίδοση. «Έχεις βγει πολύ άγρια. Δε μ ’αρέσει καθόλου το χεράκι. Πήρες τη δουλειά την προηγούμενη φορά και τώρα το είχες σιγουράκι και είπες ‘’εντάξει’’» είπε έξαλλη η κριτής του ριάλιτι μόδας στην παίκτρια.

Αντίθετα η προχώρησε σε μία δημόσια δήλωση θαυμασμού βλέποντας τη φωτογραφία της Μικαέλας, η οποία εχει μπει στον διαγωνισμό μαζί με την κόρη της, Μάρα. «Θέλω να κερδίσεις το GNTM! Το θέλω! Θέλω να λυσσάξεις και να το κερδίσεις. Αλήθεια. Είσαι από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Κέρδισέ το, πάρτο απόφαση γιατί δεν μπορώ να στο κάνω εγώ!», είπε ενθουσιασμένη η Βίκυ Καγιά. Ακούγοντας τα σχόλια της, η Μικαέλα συγκινήθηκε και δάκρυσε.

Η ώρα της αξιολόγησης έφτασε και η Μαρίνα Βερνίκου ήταν η guest κριτής στο πλατό. Νικήτρια της δοκιμασίας ήταν η Κότυ, η οποία κατάφερε να πετύχει το καλύτερο «κλικ» της ημέρας, με τους κριτές να την αποθεώνουν στο πλατό. Μαζί της δεύτερη καλύτερη φωτογραφία ήταν εκείνη της Μάρας, η οποία είχε επίσης μία υπέροχη λήψη που εντυπωσίασε τους κριτές.

Στο τέλος της βραδιάς η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το όνομα του μοντέλου που αποχωρεί από το GNTM.  Μαρία και Κάτια είχαν τις χειρότερες λήψεις καθώς δεν πέτυχαν τον στόχο της φωτογράφισης. Προς έκπληξη όλων η Κάτια ζήτησε να αποχωρήσει οικειoθελώς.


«Θέλω να αποχωρήσω, όποια και να είναι η φωτογραφία, έχω φτάσει στα όριά μου, θέλω να βγω έξω, το έχω σκεφτεί καλά», είπε η Κάτια, ενώ λίγα λεπτά μετά η Βίκυ Καγιά της ανακοίνωσε πως πράγματι ήταν εκείνη που θα αποχωρούσε μετά την απόφαση των κριτών. Η Κάτια Κιζίμα αποχαιρέτησε με κλάματα τα κορίτσια και τους κριτές.

ειδήσεις τώραμοντέλαΒίκυ ΚαγιάΤάσος ΣοφρωνίουGNTM 5GNTMΓιώργος Καράβας