Τηλεόραση|25.11.2022 20:11

Ίνα Ταράντου: «Είχαμε ένα πρόωρο τέλος, θα ξαναβρεθούμε» - Αυλαία έριξε η εκπομπή «Εμείς»

Newsroom

Αυλαία έριξε η εκπομπή «Εμείς» με παρουσιάστρια την Ίνα Ταράντου, το απόγευμα της Παρασκευής (25/11). Η εκπομπή δεν είχε την προσδοκώμενη αποδοχή με αποτέλεσμα το OPEN ν' αποφασίσει τη διακοπή της.

«Δε μου αρέσουν τα δακρύβρεχτα εμένα καθόλου και οι συγκινήσεις. Δουλειές είναι, στις δουλειές βρισκόμαστε, χανόμαστε, ξαναβρισκόμαστε. Εγώ απλά θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας παρακολουθούσατε και δίνατε ραντεβού μαζί μας. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας μίλησαν, όσους πέρασαν από την εκπομπή μας λέγοντάς μας για τη ζωή τους, τα μέρη που αγαπούν, τον τόπο τους ανοίγοντας τα σπίτια τους.

Είχαμε ένα πρόωρο τέλος. Εντάξει, δεν πειράζει, θα ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή κάπου αλλού με κάποια άλλα πράγματα. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε σε αυτή την εκπομπή και το προσπάθησε και φυσικά την υπέροχη ομάδα μου» είπε, συγκινημένη, η παρουσιάστρια και ευχαρίστησε στη συνέχεια έναν - έναν τους συνεργάτες της.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό η Ίνα Ταράντου στον Άγγελο Γεραιουδάκη και το ethnos.gr είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων: «Όντως, η φετινή χρονιά έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Αλλά κοίταξε να δεις, Άγγελε μου, στην ηλικία που έχω φτάσει, δεν κρίνω τα πράγματα με αυτό τον τρόπο, με το δίπολο επιτυχία – αποτυχία. Όλα αυτά τα χρόνια είχα μία εσωτερική πάλη και θεωρώ ότι τα έχω καταφέρει, να καταπολεμήσω τον φόβο και το άγχος της αποτυχίας, τα οποία στα προκαλεί ο εγωιστικός εαυτός σου, αυτός που θέλει πάντα να πετυχαίνει και να είναι πάντα πρώτος. Εμένα, λοιπόν, δεν με ενδιαφέρει αυτό. Σαφώς, επιθυμώ τη δουλειά που κάνω να την απολαμβάνουν κι άλλοι άνθρωποι, στη συγκεκριμένη περίπτωση οι τηλεθεατές, αλλά δεν θα με αγαπάω λιγότερο, ή δεν θα πάθω κατάθλιψη, αν δεν είναι το πλέον πετυχημένο πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση. Δεν είμαι η δουλειά μου! Αρκεί μόνο αυτό που κάνω να είναι ακόλουθο με τα πιστεύω μου, όπως ανέφερα προηγουμένως».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραOPENΊνα Ταράντουτηλεθέαση