Τηλεόραση|29.11.2022 11:12

GNTM 5: Τα μοντέλα φωτογραφίζονται με... φωτόσπαθα σε σεληνιακό τοπίο - Αποχώρησε η Ειρήνη

Newsroom

Βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας τύπου Star Wars ήταν η νέα δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Δευτέρας (28/11) στο GNTM 5, με την Ειρήνη Αντωνίου να μην καταφέρνει να ανταποκριθεί στο φουτουριστικό concept με τα φωτόσπαθα και να αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας του Star.

Με την άφιξή τους στο location της φωτογράφισης, τα μοντέλα αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ, καθώς πρέπει, κρατώντας δύο φωτοσωλήνες, να φωτιστούν μόνες τους και να φωτογραφηθούν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια των κοσμημάτων Georg Jensen.

Το styling αποτελείται από δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Nika, με το γενικό ύφος να παραπέμπει στις μούσες του σχεδιαστή Thierry Mugler και η Μύρια καλείται να δώσει μειονεκτήματα σε τρία μοντέλα, σε σχέση με τον χρόνο που θα έχουν στη διάθεσή τους, στο τέλος της φωτογράφισης, για να επιλέξουν την τελική εικόνα, που θα φτάσει στο πλατό.

Η γενική αίσθηση, κατά τη διάρκεια του σετ, δεν δίνει στα μοντέλα τη σιγουριά για τις τελικές φωτογραφίες τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και στο πλατό, όπου οι διαφωνίες της Βίκυς Καγιά, του Τάσου Σοφρωνίου και του Γιώργου Καράβα, είναι ουσιαστικές, δίνοντας στα μοντέλα να καταλάβουν πόσο μεγάλη σημασία παίζει η αντίληψη, γενικά και ειδικά. Ο guest judge και μακιγιέρ των σταρ, Φρέντυ Καλομπράτσος, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει άψογη αισθητική και με το αλάνθαστο κριτήριό του δίνει ένα διαφορετικό το στίγμα στο πλατό.

«Θα την πετούσα τη φωτογραφία»

Μοντέλα, που πίστευαν ότι θα είναι στο top two, βρέθηκαν με έκπληξη να περιμένουν τη σειρά τους για να πάρουν τη φωτογραφία τους και η τελική δυάδα του bottom, απογοήτευσε τους κριτές, που με τις συμβουλές και τη στήριξή τους περίμεναν από τα μοντέλα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η αποχώρηση της εβδομάδας κάνει όλα τα μοντέλα να αντιληφθούν, για άλλη μία φορά, πως για να φτάσεις στην πηγή και να πιείς νερό πρέπει να έχεις γερό στομάχι.

Αν και την ώρα του σετ η Μαρίτα άκουγε μόνο αρνητικά σχόλια από τους κριτές, η φωτογραφία που έφερε στο πλατό ήταν εντυπωσιακή. «Είμαι τόσο πολύ χαρούμενη που βλέπω αυτή σου την εικόνα, Μαρίτα! Μπράβο!» είπε η Βίκυ Καγιά στην παίκτρια από την οποία περίμενε εδώ και καιρό ένα τόσο καλό «κλικ». «Η εικόνα σου ξεχειλίζει ποιότητα» πρόσθεσε ο Γιώργος Καράβας, ενώ και τα σχόλια του Τάσου Σοφωρνίου και του καλεσμένου Freddy Kalobratsos, ήταν αποθεωτικά!

«Είσαι το δεκάρι μου!» είπε ο Freddy και η Μαρίτα συγκινήθηκε. Το plus size model του GNTM 5 κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία για πρώτη φορά. Όπως είπε, επιτέλους… ήπιε νερό! «Ήμουν τόσο καιρό διψασμένη και επιτέλους τα κατάφερα!» είπε η Μαρίτα.

Στο bottom two βρέθηκαν η Βικτώρια με την Ειρήνη, οι οποίες και είχαν τις χειρότερες επιδόσεις στο συγκεκριμένο concept το οποίο και είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Μετά από πολύ σκέψη και έντονο προβληματισμό, οι τρεις κριτές του GNTM αποφάσισαν πως η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει πριν την τελική δεκάδα είναι η Ειρήνη. Η Βίκυ Καγιά λίγο νωρίτερα είχε σχολιάσει πως δεν ήταν καθόλου καλή η φωτογραφία της κι ήταν σαν να αλλάζει με το ζόρι λάμπες ενώ και ο guest κριτής από την πλευρά του είπε: «Θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου καλή στιγμή. Θα την πετούσα τη φωτογραφία».

«Το κορίτσι που θα παραμείνει στο GNTM είναι η Βικτώρια. Αυτή τη φορά η Ειρήνη τα πήγε χειρότερα από εσένα. Αν εσένα αυτό σου αρκεί, να τη γλιτώνεις δηλαδή επειδή κάποιο άλλο κορίτσι τα πήγε χειρότερα από εσένα, εγώ πάω πάσο!» είπε φανερά εκνευρισμένη η Βίκυ Καγιά με τη Βικτώρια και αποχαιρέτησε την Ειρήνη δίνοντάς της τη συμβουλή να μην τα παρατήσει.

GNTMΤάσος ΣοφρωνίουΓιώργος ΚαράβαςGNTM 5ειδήσεις τώραμοντέλαΒίκυ Καγιά