Τηλεόραση|12.12.2022 11:37

Asia Express: Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster οι μεγάλοι νικητές - «Άμα το έπαιρνε άλλος θα ήταν άδικο»

Newsroom

Το ταξίδι του «Asia Express», που μας ταξίδεψε σε άγνωστους προορισμούς, αποκαλύπτοντας φυσικές ομορφιές και διαφορετικές κουλτούρες, μέσα από τη δράση και τις περιπέτειες, που έζησαν είκοσι Έλληνες διάσημοι, ολοκληρώθηκε. Έπειτα από 4.000 χιλιόμετρα σε Καμπότζη, Λάος και Ταϊλάνδη, η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου, μπήκε στην τελική ευθεία για τον Fipster με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Χρήστο Ζώτο με τον Παύλο Γαλακτερό

Στα τελευταία 62 χιλιόμετρα, τα ζευγάρια έπρεπε να βρουν τους τέσσερις δράκους, που οδηγούσαν στα χρυσά μενταγιόν, αξίας 20.000 ευρώ. Για να το καταφέρουν αυτό, χρειάζονταν να εντοπίσουν τον άνθρωπο-δράκο, να ψωνίσουν λουλούδια στα τυφλά, να κάνουν μασάζ ποδιών σε ντόπιους και να ακούσουν Ταϊλανδούς να ερμηνεύουν ελληνικά τραγούδια. Αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους τέσσερις δράκους, έπρεπε να ψάξουν για έναν βούβαλο στα στενά της πόλης, που θα τους οδηγήσει σ' ένα αντικείμενο - έκπληξη και θα πλοηγηθούν ως το σημείο της νίκης.

Το τελευταίο τους βράδυ στην Ασία, τα ζευγάρια είχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν ένα ελληνικό παραδοσιακό τραπέζι στους ντόπιους και να πάρουν ευχές - έκπληξη από αγαπημένα τους πρόσωπα. Λίγο πριν το τέλος, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχθηκαν τα δύο ζευγάρια.


Μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster που πήραν τόσο το έπαθλο των 50.000 ευρώ όσο και το μπόνους έπαθλο των 10.000 ευρώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέτρος ΠολυχρονίδηςΖενεβιέβ ΜαζαρίτελικόςΚωνσταντίνος Βασάλοςειδήσεις τώραAsia Express