Τηλεόραση|21.12.2022 10:58

GNTM 5: Επέστρεψε η Σοφία Χατζηπαντελή και το Twitter την αποθέωσε - Η αποχώρηση μια ανάσα πριν από τον τελικό

Newsroom

Στον ημιτελικό του GNTM 5, τα μοντέλα περπάτησαν προς την Piazza del Popolo, όπου τους περίμεναν η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου για τη δοκιμασία. Οι τρεις κριτές ζήτησαν από τις παίκτριες να τους δείξουν τη Ρώμη μέσα από τα μάτια τους. Ο Τάσος Σοφρωνίου έδωσε σε κάθε μία διαγωνιζόμενη από μία κάρτα, στην οποία αναγραφόταν ένα must see σημείο της Ρώμης. Εκεί, με τη βοήθεια ενός παλιού γνώριμου, θα έπρεπε ν' ανταποκριθούν σε πέντε δράσεις, να σκηνοθετήσουν τον εαυτό τους και να γίνουν για μία μέρα Ιταλίδες.

Ο creative director και στυλίστας Μάνος Σαμαρτζής, τήρησε την υπόσχεσή του να επανασυνδεθεί με τις υποψήφιες και τις συνάντησε στα πέντε σημεία για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να κάνει τα… μαγικά του, ώστε να βγει μία πολύ καλή φωτογραφία. Η βοήθεια δεν τελείωνε εκεί, καθώς ο φωτογράφος και art director του GNTM 5, Παναγιώτης Κάτσος, ήταν επίσης εκεί για να στηρίξει τις προσπάθειες των μοντέλων.

Η δοκιμασία είχε πολλά ζητούμενα, αλλά και μία έξτρα δυσκολία, καθώς οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να επιλέξουν μόνες τους την τελική εικόνα, που έφτανε στους κριτές. Εν τω μεταξύ, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο μεταξύ τους και ν' αναπολήσουν στιγμές από τις επισκέψεις τους στην αιώνια πόλη! Ο Μάνος Σαμαρτζής τους επανέφερε στην πραγματικότητα, καθώς είχε στα χέρια του τις τελικές εικόνες. 

«Το είδωλο Χατζηπαντελή επέστρεψε»

Η επόμενη μέρα βρήκε τις υποψήφιες λίγο έξω από τη Ρώμη, σ' ένα υπέροχο κτήμα για τη φωτογράφιση αποχώρησης και μια μεγάλη έκπληξη τις περίμενε εκεί. Η Σοφία Χατζηπαντέλη επέστρεψε για να δει την εξέλιξη της τελικής πεντάδας και να ενθαρρύνει τα μοντέλα, γιατί η δοκιμασία του ημιτελικού ήταν εξαιρετικά απαιτητική. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες στα social media αποθέωσαν τη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ομολογουμένως έλειψε στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς έδινε το κάτι διαφορετικό.

Η φωτογράφιση ήταν εμπνευσμένη από τον ιταλικό κινηματογράφο και απεικόνιζε την αρχή και το τέλος μιας σχέσης. Στο πρώτο μέρος τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν, φλερτάροντας τον άντρα που τις ενδιέφερε και στο δεύτερο μέρος ν' αναπαραστήσουν το τέλος μιας σχέσης, προβάλλοντας το «μεσογειακό» ταμπεραμέντο τους. 

Η Σοφία Χατζηπαντέλη ήταν η τελευταία guest judge του GNTM 5 και οι απόψεις των κριτών, γι' άλλη μία φορά ήταν διαφορετικές. Η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η παρέα του Breakfast σχολίασαν την επιστροφή του διάσημου μοντέλου στο ριάλιτι μόδας. 

Έπειτα από αρκετή σκέψη και παρατήρηση των λήψεων που έφτασαν στο πλατό, οι κριτές αποφάσισαν πως η καλύτερη εικόνα άνηκε στη Μαρίτα, ενώ η χειρότερη λήψη προήλθε από τη Μάρα Μαρλή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίκυ ΚαγιάGNTM 5Γιώργος Καράβαςειδήσεις τώρααποχώρησηGNTMΡώμηΣοφία ΧατζηπαντελήΤάσος Σοφρωνίου