Τηλεόραση|24.12.2022 09:00

GNTM 5 - Τελικός: Η Αλεξία Τράικο είναι η μεγάλη νικήτρια

Newsroom

Στον λαμπερό τελικό του GNTM 5, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, οι τρεις φιναλίστ - η Βικτώρια Μυροφορίδου, η Μαρίτα Καθητζιώτη και η Αλεξία Τράικο - έδωσαν στην τελευταία δοκιμασία μια επική, μοντελική μάχη με ανατροπές και μεγάλο ενδιαφέρον. Το ριάλιτι μόδας του Star μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες έφτασε στο τέλος του και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Αλεξία Τράικο. 

Τα τρία κορίτσια που όλο αυτό το διάστημα έβαλαν τα δυνατά τους βγάζοντας κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό, βαθμολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή του GNTM για τα αποτελέσματα που έφεραν στις δοκιμασίες του τελικού και πραγματικά η διαφορά ανάμεσα στις βαθμολογίες τους ήταν οριακή.Τα μοντέλα έχοντας δώσει τον καλύτερο τους εαυτό συνάντησαν για τελευταία φορά τους κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα για να μάθουν το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα η Μαρίτα Καθητζιώτη συγκέντρωσε 77 βαθμούς, η Βικτώρια Μυροφορίδου 78 βαθμούς και η Αλεξία Τράικο 77 βαθμούς.

Στη συνέχεια όμως, την κατάσταση πήρε στα χέρια του το τηλεοπτικό κοινό και η Αλεξία κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 94 βαθμούς έναντι της Μαρίτας που βρέθηκε στη 2η θέση με 86 βαθμούς και της Βικτώριας που ήρθε 3η με 82 βαθμούς.

Η βαθμολογία προέκυψε ως το άθροισμα των βαθμών που συγκέντρωσαν οι κοπέλες από τρεις συνολικά δοκιμασίες, στις οποίες συμμετείχαν, ενώ στην τελική διαμόρφωση της συνέβαλε η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού που ανέδειξε τη νικήτρια του πέμπτου κύκλου.

 

Τα έπαθλα που κέρδισε η Αλεξία είναι 50.000 ευρώ,  μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

 

Τάσος ΣοφρωνίουGNTM 5ειδήσεις τώραΒίκυ ΚαγιάΓιώργος ΚαράβαςGNTM