Τηλεόραση|08.01.2023 21:18

Survivor All Star πρεμιέρα: Η μάχη για την επιβίωση ξεκίνησε - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού

Newsroom

Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Κυριακής (8/1) στον ΣΚΑΪ, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. «Το Survivor All Star ξεκινάει και θα είναι ακόμα πιο δυνατό και δύσκολο. Αυτό γιατί οι παίκτες το έχουν ξανακάνει. Κάποιοι το έχουν κερδίσε, κάποιοι έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι διψάνε για τη νίκη» επισήμανε ο παρουσιαστής στην αρχή του επεισοδίου. 

Είκοσι έξι ονόματα της ελληνικής showbiz συναντήθηκαν στον Άγιο Δομίνικο έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη επιβίωσης με έναν και μοναδικό σκοπό… τη νίκη.

Ο παρουσιαστής φρόντισε να τους ενημερώσει από το πρώτο λεπτό πως φέτος το ριάλιτι θα είναι «πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό με περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές». Το All Star Survivor έχει εμπλουτιστεί με ακόμα πιο απαιτητικές δοκιμασίες και μεγαλύτερες προκλήσεις για όλους τους παίκτες.

Το πάρτι υποδοχής με το οποίο ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζει τους παίκτες στο νησί διαδέχεται ο πρώτος αγώνας, ο οποίος οδηγεί σε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο. Φέτος, η παραγωγή επέλεξε το πρώτο έπαθλο να είναι η φωτιά κάτι το οποίο θα κάνει τις δύο ομάδες να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης. Οι Survivors γίνονται Μπλε και Κόκκινοι και μπαίνουν στην αρένα για τα πρώτα ματσαρίσματα! Η μαχητικότητά τους χτυπάει κόκκινο και η συνέχεια είναι απρόβλεπτη!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

SurvivorΣΚΑΪαγωνίσματαπρεμιέραΆγιος ΔομίνικοςSurvivor All Star