Τηλεόραση|12.01.2023 10:00

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος - Τα δάκρυα της Μαριαλένας μετά την ήττα των Μαχητών

Newsroom

Η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor All Star, έριξε ψυχολογικά τους συμπαίκτες της, αλλά πολύ περισσότερο τον Σπύρο Μαρτίκα που ήταν αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά. «Έχεις αγωνία για τη μητέρα σου. Εύχομαι να είναι καλά και να μην συνέβη τίποτα αυτές τις μέρες που έλειπες. Θα περάσει, όσος καιρός απομείνει για μένα, σύντομα και θα έρθω δίπλα σου» είπε, με δάκρυα στα μάτια, ο σύντροφός της. Ωστόσο, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς όπως δήλωσε, έχει δώσει κάποιες υποσχέσεις.

Ο τελευταίος αγώνας της εβδομάδας έγινε για το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού και η κατάκτηση της νίκης ήθελε από τις ομάδες συνεργασία. Οι «Διάσημοι» κατάφεραν να κερδίσουν ξανά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αμέσως μετά τη λήξη του αγωνίσματος, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Ψυχικά αποθέματα υπάρχουν στους Μαχητές, το έχουμε ξαναζήσει όλοι το παιχνίδι και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Απλά σε πιάνει το παράπονο μετά το τέλος του αγώνα. Τρέχεις τόσα ραν, καταναλώνεις τόσες θερμίδες και δεν θα τις αναπληρώσεις ποτέ. Και 'γω σκέφτομαι το μετά, δεν σκέφτομαι το τώρα, γιατί τώρα δε νιώθω ότι πεινάω, αλλά όσο περνάνε οι μέρες θα πέφτει ο ένας μετά τον άλλον. Αυτό σκέφτομαι» είπε, αρχικά, η Μαριαλένα. «Δεν θέλω όμως να επηρεάσω αρνητικά την ομάδα μου, θα μου περάσει. Είμαστε δυνατοί, έχουμε ψυχικά αποθέματα και θα κάνουμε τα πάντα για να φάμε» πρόσθεσε.

Την ώρα που οι συμπαίκτες της πανηγύριζαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την άλλη έκλαιγε γοερά για τους αντιπάλους της, κάνοντας συμπαράσταση στη Μαριαλένα. 

Αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος

Στο πρώτο Συμβούλιο αποχώρησης του νησιού πρωταγωνιστές ήταν οι υποψήφιοι: Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο παίκτης που δεν κατάφερε να μαζέψει αρκετές ψήφους ήταν ο Περικλής, ο οποίος έφυγε από το Survivor All Star. «Το αποτέλεσμα ήταν από την αρχή στο μυαλό μου προκαθορισμένο. Χαίρομαι για τον φίλο μου Κώστα Παπαδόπουλου, γιατί το θέλει πιο πολύ από μένα. Συγκινούμε που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Άλλος ένας κύκλος κλείνει, μικρός αυτή τη φορά» δήλωσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. 

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivorΣΚΑΪαποχώρησηΠερικλής ΚονδυλάτοςSurvivor All Star