Τηλεόραση|17.02.2023 19:11

Ένα Τραγούδι Ακόμα: Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση και το δημοτικό τραγούδι

Newsroom

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Γιάννη Καψάλη, τον Κώστα Τζίμα, τη Χαρά Βέρρα, την Κωνσταντίνα Τούνη και τον σολίστα Μάκη Τσίκο στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OPEN, σε μια βραδιά με παραδοσιακά τραγούδια.

Ο Γιάννης Καψάλης έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στην ηπειρώτικη μουσική όπως και ο παππούς του Χρόνης Καψάλης, ένας από τους σημαντικότερους οργανοπαίκτες, έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» και ερμηνεύει αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια.

Ο Κώστας Τζίμας, ένας από τους πιο σημαντικούς Ηπειρώτες τραγουδιστές, συγκινεί τον Γιώργο Θεοφάνους με τις ερμηνείες του και μιλάει στις καρδιές όλων των Ελλήνων μέσα από την παράδοση. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς είναι το ντουέτο του με τον Γιάννη Καψάλη.

Από αυτό το «Ένα Τραγούδι Ακόμα» δεν θα μπορούσε να λείπει η Χαρά Βέρρα, η «χαρά» του δημοτικού τραγουδιού! Η ίδια έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό τραγούδι όπως και όλη η οικογένεια της. Η χαρισματική φωνή της μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Όλους τους καλλιτέχνες της βραδιάς συνοδεύει με το κλαρίνο του ο συγκλονιστικός σολίστας Μάκης Τσίκος , ο οποίος μας χαρίζει και ένα μοναδικό ορχηστρικό τραγούδι.

Το ταλέντο αυτής της εβδομάδας είναι η Κωνσταντίνα Τούνη, η οποία έρχεται από τα Γιάννενα για δεύτερη φορά στο «Ένα τραγούδι ακόμα» γιατί αγαπάει το παραδοσιακό τραγούδι. Τραγουδάει από 14 ετών και σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο OPEN»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Γιώργος Θεοφάνουςειδήσεις τώραδημοτικό τραγούδιOPEN