Τηλεόραση|12.03.2023 12:29

The Voice – Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαρία Σακελλάρη

Newsroom

Ολοκληρώθηκε ο τελικός του «The Voice» το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαρτίου. To μουσικό show στον ΣΚΑΪ, τα είχε όλα! Θέαμα όμορφες φωνές αλλά και αγωνία για τον μεγάλο νικητή του The Voice.

Ο τελικός χωρίστηκε σε τρεις φάσεις: Από τους οκτώ φιναλίστ και την πρώτη ψηφοφορία έμειναν οι τέσσερις καλύτεροι και στη συνέχεια οι δυο, από τους οποίους κρίθηκε και ο μεγάλος νικητής του σόου.

Την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Στην τρίτη και τελευταία φάση του μουσικού τάλεντ σόου, όμως, οι τέσσερις υποψήφιοι θα έπρεπε να γίνουν… δύο και να βρεθούν ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην μεγάλη νίκη. Και αυτοί ήταν η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Dodona από την ομάδα του Κωνσατντίνου αργυρού.

H αγωνία κορυφώθηκε όταν η Φαίη Σκορδά πήρε στα χέρια της την κάρτα με τα αποτελέσματα και το όνομα του νικητή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παρουσιάστριας η μεγάλη νικήτρια του The Voice Of Greece ήταν η Μαρία Σακελλάρη.

ειδήσεις τώραΚωνσταντίνος ΑργυρόςThe VoiceΣάκης ΡουβάςΈλενα ΠαπαρίζουΠάνος ΜουζουράκηςΣΚΑΪΦαίη Σκορδά