Τηλεόραση|30.03.2023 12:43

στΟργή: Αυλαία ρίχνει η σειρά του ΣΚΑΪ - Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Newsroom

Ιστορίες γνώριμες, άνθρωποι που πονούν, αναμνήσεις που ξυπνούν και ζητούν να τις αντιμετωπίσεις. Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζήτησαν στΟργή στην κοινωνική σειρά του ΣΚΑΪ, που ρίχνει αυλαία μ' ένα συγκλονιστικό επεισόδιο την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 21:00.

Οι αληθινές ιστορίες, οι καθηλωτικές ερμηνείες της Μαρίας Ναυπλιώτου στο ρόλο της Γιατρού, των ηθοποιών που ενσάρκωσαν τους «ασθενείς» της, το προσωπικό του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου και τους υπόλοιπους ήρωες των ιστοριών και τέλος ο μοναδικός τρόπος κινηματογράφησης, μέσα από τον οποίο ο τηλεθεατής «μπαίνει μέσα στη ζωή του ασθενή», άγγιξαν το κοινό με ξεχωριστό τρόπο.

Η σειρά τόλμησε να πραγματευτεί το διαχρονικότερο ίσως κοινωνικό πρόβλημα σε όλες τις μορφές του: το πρόβλημα της βίας. Προσέγγισε με σεβασμό τα αδιέξοδα της ψυχής που αναζητούν θεραπεία και έδωσε τη δυνατότητα στον τηλεθεατή «να παρακολουθήσει μία πραγματική συνεδρία». Οι ιστορίες, που έφτασαν στο γραφείο της Γιατρού, μας βοήθησαν να κατανοήσουμε καλύτερα τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος αλλά και να αποστιγματίσουμε την ψυχοθεραπεία που δεν είναι ταμπού, αλλά ένα μονοπάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτογνωσία, τη λύτρωση και την ισορροπία.

Η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου) είναι μια επιστήμονας αλλά και μια γυναίκα με ενσυναίσθηση και βαθιά συναισθηματική νοημοσύνη. Στέκεται απέναντι στους ασθενείς της, όχι μόνο με την επαγγελματική της ιδιότητα αλλά και με την ανθρωπιά της. «Είναι περήφανη που οι ασθενείς της σπάνε τη σιωπή τους, μοιράζονται τον πόνο τους και το σκοτάδι και είναι έτοιμοι να δουν την ομορφιά και το φως της ζωής». Οι ασθενείς είναι άνθρωποι με βιώματα, συναισθήματα, προβλήματα. Άνθρωποι που παλεύουν με τα τραυματικά γεγονότα του παρελθόντος, που προσπαθούν να διαχειριστούν το θυμό τους και να φτιάξουν τη σχέση τους με τους συντρόφους τους, τα παιδιά τους, την οικογένεια, τους φίλους. Οι χαρακτήρες της σειράς είναι ρεαλιστικοί, άνθρωποι αληθινοί, που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα σε μια σκοτεινή ζωή με προβλήματα και σε μια φωτεινή καθημερινότητα με στιγμές χαράς.

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Όταν η Καίτη αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Λουκά για να γλιτώσει από τη ζωή που κάνει μαζί του, βρίσκει δουλειά και καταφύγιο στο εργαστήρι της κυρίας Ρένας. Η Ρένα με την καλοσύνη της κερδίζει την εμπιστοσύνη της Καίτης κι εκείνη της τα λέει όλα. Συγχρόνως, γνωρίζει τον Φάνη, που είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή που γεννιέται η μικρή Ναταλία και προσπαθεί να την πείσει να γίνουν οικογένεια.

Ο Σάκης ο Μόρτης, μετά τον τραυματισμό του προσπαθώντας να σώσει την Ιουλία, συγκινεί τον Καίσαρα που δίνει τη συγκατάθεσή του για να παντρευτεί την αδερφή του. Ο Καίσαρας όμως κρατάει κρυφό απ’ όλους το γεγονός ότι είναι άρρωστος… Στο μεταξύ, ο Σάκης ανακοινώνει στη Γιατρό το νέο επαγγελματικό του πλάνο. Η μέρα στο γραφείο ολοκληρώνεται με ένα πάρτι-έκπληξη για τη Γιατρό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαρία Ναυπλιώτουειδήσεις τώραΣΚΑΪεπεισόδια