Τηλεόραση|11.04.2023 11:44

Κακός χαμός στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»: «Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις» είπε ο Παπαδάκης

Newsroom

Ο κακός χαμός επικράτησε το πρωί της Μ. Τρίτης στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» όπου καλεσμένοι ήταν ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος και η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη.

Η ένταση ξεκίνησε αφού στο πλαίσιο της συζήτησης για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη ο κ. Πετρόπουλος είπε στην κυρία Βούλτεψη πως «ακούμε έναν ακροδεξιό λόγο τόση ώρα».

«Εσύ θα πεις εμένα ακροδεξιά;», φώναζε η υφυπουργός.

«Συγγενή του Κασιδιάρη ακούμε. (…) Διπλανή με τον Κασιδιάρη είσαι», της απάντησε.

«Πες μου πού ήσουν το πρωί στις 21 Απριλίου, γιατί εγώ ήμουν με ένα περίστροφο στην πλάτη», επέμενε η κυρία Βούλτεψη. 

Αφού ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου δεν κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, είπαν στους καλεσμένους πως η συζήτηση ολοκληρώθηκε. 

Ο κ. Πετρόπουλος ωστόσο φαίνεται να παραπονέθηκε πως δεν του επέτρεψαν να κάνει  ερωτήσεις στη Σοφία Βούλτεψη.

«Αυτά τα σόου τώρα Αντρέα εντάξει. Εγώ το έχω ξαναζήσει το έργο, μαζί σου πάλι κι εδώ γίνεται πάλι χωρίς λόγο. Στον ΑΝΤ1 σου απαγόρευσε κανένας να κάνεις ερώτηση; Είναι δυνατόν να το λες αυτό; Με αυτό που λες θες να παίξεις στο Twitter», του απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Σε ό,τι αφορά εμάς είσαι άδικος. Δεν σου επιτρέπω. Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις. Εάν νομίζεις ότι με αυτό το θέμα ηρωοποιήσαι δημοσιογραφικά, φελλός είσαι δεν είσαι ήρωας. Έλα σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις για δεοντολογία. Εσύ πρέπει να μάθεις δεοντολογία», απάντησε στον δημοσιογράφο και ο κ. Παπαδάκης. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το απόσπασμα:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑυγήΣοφία ΒούλτεψηΓιώργος Παπαδάκηςειδήσεις τώρα