Τηλεόραση|07.05.2023 00:47

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Στη σκηνή του J2US - Με την Ειρήνη Μερκούρη τραγούδησαν το «Καρδιά μου λιώνω»

Newsroom

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές στο J2US, το βράδυ του Σαββάτου (6/5). Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, τα φώτα χαμήλωσαν και στη σκηνή εμφανίστηκαν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την παρτενέρ του, Ειρήνη Μερκούρη

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η τραγουδίστρια βγήκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν «Καρδιά μου λιώνω» σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Βασίλη Μαστροκώστα, χωρίς ωστόσο να έχουν κάνει αρκετές πρόβες, όπως αποκάλυψε το ζευγάρι.  

«Τους περισσότερους στην κριτική επιτροπή τους ξέρω πολλά χρόνια. Είμαστε και συνομήλικοι με τον Σταμάτη άλλωστε. Όταν εγώ ήμουν δέκα χρονών, εσύ, Σταμάτη πόσο ήσουν; 11. Σήμερα κάναμε ένα λαθάκι αλλά εντάξει. Νομίζω πως οι φωνές μας ήταν καλές, θα βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά» σχολίασε, αρχικά, ο Γιάννης Παμαμιχαήλ.

«Εγώ έχω συνηθίσει να είμαι εκεί που βρίσκεται η ορχήστρα και να παίζω πλήκτρα. Τώρα είναι το αντίθετο οπότε εντάξει. Σέβομαι όλα τα παιδιά που είναι εδώ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο» συμπλήρωσε. Σε κάθε περίπτωση, το κοινό τους αποθέωσε, ενώ στο τέλος της εμφάνισης ο Νίκος Κοκλώνης τους πρόσφερε μία μεγάλη αγκαλιά.

ειδήσεις τώραΓιάννης ΠαπαμιχαήλΝίκος ΚοκλώνηςJ2USΕιρήνη Μερκούρη