Τηλεόραση|03.06.2023 16:31

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Δημοσθένης τραυματίζεται πολύ σοβαρά και κινδυνεύει η ζωή του - Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Newsroom

Ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι - Η Συνέχεια» θα έχουν την ευκαιρία να δουν απόψε, Σάββατο 3 Ιουνίου, οι τηλεθεατές, μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Με την ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές και την επάνοδο του Κωνσταντίνου, η κατάσταση αλλάζει άρδην. Οι σύμμαχοι αποσύρουν τη βοήθεια τους, ενώ ο Κεμάλ οργανώνεται. Η Ιφιγένεια και ο Δημοσθένης κινδυνεύουν καθώς οι Τσέτες του Ετέμ πολιορκούν το χωριό του Ισμαήλ, όπου βρίσκονται. Την ίδια ώρα, ένα αναπάντεχο γεγονός διακόπτει το γάμο της Ανθής με τον Νίκο. Εμφανίζεται ο ενωμοτάρχης και τη συλλαμβάνει για το φόνο του Σίμου. Εντωμεταξύ η Ιφιγένεια και ο Δημοσθένης αμύνονται στο πλευρό του Σταμάτη και των άλλων στρατιωτών, για να μην καταληφθεί το χωριό. Όμως ο Δημοσθένης τραυματίζεται πολύ σοβαρά και κανείς δεν ξέρει αν θα ζήσει. Ο Ισμαήλ βρίσκεται αντιμέτωπος και προσπαθεί να βοηθήσει ώστε να αποφευχθεί η αιματοχυσία. Τέλος, η φιλοβασιλική κυβέρνηση, αντί να κάνει πράξη τις προεκλογικές υποσχέσεις της για τερματισμό του πολέμου, αποφασίζει να συνεχίσει την προέλαση στη Μικρά Ασία.

«ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ», ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22.00 ΣΤΟ OPEN

Το τραγούδι των τίτλων, «Δυό Επιστροφές», σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κώστα Μπαλαχούτη, ερμηνεύουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου. Το soundtrack κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

Πρωταγωνιστούν: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος,

Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης, Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Τάσος Σωτηράκης, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Μανταλένα Παπαδάτου, Σταμάτης Τζελέπης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Φωτίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Τάκης Σακελλαρίου, Παυλίνα Ζάχρα, Παύλος Κουρτίδης, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Χαλεπλής, Μαίρη Χήναρη, Γιώργος Ματαράγκας, Γιάννης Ίτσιος κ.α.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

OPENΚόκκινο ποτάμιειδήσεις τώρα