Τηλεόραση|19.06.2023 11:18

Μαρία Κορινθίου: Και επίσημα τέλος από «Το Πρωινό» - Η λιτή ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Newsroom

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο ANT1 ολοκλήρωσε επισήμως της συνεργασία του με τη Μαρία Κορινθίου, η οποία τη φετινή σεζόν εμφανιζόταν στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια» αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι του Αμαρουσίου, χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Νωρίτερα, η ηθοποιός είχε μιλήσει στην κάμερα του «OPEN Weekend» και οι δηλώσεις της είχαν προκαλέσει μεγάλο ντόρο και πολλά ερωτηματικά σχετικά με την συνεργασία της με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Η κατάσταση είναι… Amber Alert, αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής. Κι εγώ δεν την έχω πια. Δεν έχω πια υπομονή, την έχω χάσει με το "Πρωινό". Θα τα μάθετε λίαν συντόμως. Τελειώνει η εκπομπή, κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει. Αφού δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή. Δες και την εκπομπή. Όχι, δεν μίλησα με τον Γιώργο, δεν μίλησα με κανέναν» είπε. 

Το παρασκήνιο

Η ηθοποιός είχε ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό πως επιθυμούσε ν' αποχωρήσει από την εκπομπή. Το κλίμα ήταν αρκετά τεταμένο. Ρεπορτάζ και φήμες ήθελαν ένα καβγά ανάμεσα στη Μαρία Κορινθίου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Το μήλο της έριδος αποτέλεσαν κάποια σκουλαρίκια που πήρε η στυλίστρια από το καμαρίνι της πρώτης για τη δεύτερη. Σημειώνεται ότι την Παρασκευή οι τηλεθεατές δεν είδαν την ηθοποιό στο κλείσιμο της εκπομπής αντιθέτως την είδαν να ξεφυσάει όταν η Λίτσα Πατέρα είπε για το ζώδιο της. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κορινθίου: «Δεν χρειάζεται να δηλώνει τον εκνευρισμό της»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου. «Δεν αντέχει άλλο, δεν κρύβεται στις δηλώσεις. Υπάρχει ένα παρασκήνιο και ένας αναβρασμός, αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί αποτυπώνεται», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα στην ηθοποιό και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. 

«Η Μαρία Κορινθίου που είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα με ζήτηση και προτάσεις, δεν χρειάζεται σε δηλώσεις με στημένα και παρατεταγμένα μικρόφωνα να αφήνει να εννοηθεί πόσο εκνευρισμένη και στενοχωρημένη είναι. Δεν χρειάζεται» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μπέττυ Μαγγίρα: «Εκτίθεται η εκπομπή, εκτίθεται και η ίδια»

«Προφανώς είναι εκτός ορίων και εκτός εαυτού και φάνηκε ξεκάθαρα στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα. Όλο αυτό ξεκίνησε από ένα εμπορικό που ήταν να παρουσιάσει και δεν το παρουσίασε η ίδια. Δεν θεωρώ βέβαια ότι αυτό είναι η αιτία να βγεις και να κάνεις αυτές τις δηλώσεις πριν ακόμα τελειώσει η εκπομπή. Για μένα θα έπρεπε να κάνει λίγο υπομονή που προφανώς δεν έχει» σχολίασε, αρχικά, η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Αυτό δεν νομίζω ότι δικαιολογεί να βγεις και να εκτεθείς… Γιατί εκτίθενται όλοι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η εκπομπή, η ίδια, όλοι. Άρα δεν νομίζω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα, ότι δεν παρουσίασε ένα εμπορικό. Αυτό το πράγμα χτίζεται πολύ καιρό. Επειδή τους τελευταίους μήνες είχε ακουστεί, ότι η Μαρία και ο Γιάννης θα παρουσίαζαν το πρωινό του Star, απαντούσαν οι παρουσιαστές του Star, απαντούσε η Μαρία και υπήρχε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων που την ίδια μπορεί να την έφερε σε μία άσχημη θέση. Να αισθανόταν ότι έπρεπε να μιλήσει ή να δικαιολογήσει πράγματα. Σε αυτή την περίπτωση η δική μου ταπεινή θέση είναι ότι δεν πρέπει να λες τίποτα και να κρατάς μία απόσταση από τα πράγματα, να δεις τι ακριβώς συμβαίνει, να τελειώσει το συμβόλαιό σου με την εκπομπή, να πας σπίτι σου και μετά να βγεις και να πεις ό,τι θέλεις» πρόσθεσε.

Κατερίνα Καινούργιου: «Σε όλους μας έχει συμβεί»

Την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρωινό» του ANT1 σχολίασε και η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τους συνεργάτες της.  Μπορεί να έχει χίλια δίκια και δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά θα μάθουμε. Σε όλους μας έχει συμβεί και το έχουμε πει κι εδώ άπειρες φορές να πούμε, “φεύγω δεν μπορώ, δεν αντέχω”, αυτό συμβαίνει σε όλες τις δουλειές του κόσμου. Η δήλωση όμως στις τηλεοπτικές κάμερες, έξω από το στούντιο της εκπομπής ήταν εν βρασμώ» είπε, αρχικά, η παρουσιάστρια του Alpha.

Και πρόσθεσε: «Εν βρασμώ μπορεί να πεις πράγματα που μετά σαν επαγγελματίας μπορεί να μετανιώσεις, ακόμη και εάν έχεις χίλια δίκια», ενώ σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα: «Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ακούσει να έχει κανείς πρόβλημα από τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαρία Κορινθίουειδήσεις τώραΠρωινόΑΝΤ1Γιώργος Λιάγκας