Τηλεόραση|09.07.2023 11:46

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια - Η Εύα μαχαιρώνει τον Χριστόφορο

Newsroom

Καταιγιστικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Το Μυστικό της Πεταλούδας» του OPEN. Η σειρά, που προβάλλεται καθημερινά στην απογεματινή ζώνη του σταθμού, έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές οι οποίοι ανυπομονούν να μάθουν τις εξελίξεις και τη συνέχεια της ιστορίας

Η Αλεξία τηλεφωνεί στη Μάρω, που της λέει πως ο Χριστόφορος δεν έχει γυρίσει σπίτι. Η Αλεξία αποφασίζει να γυρίσει και ν' αντιμετωπίσει τον Χριστόφορο. Ο Μάρκος δε θέλει να την αφήσει μόνη της και πάει μαζί της. Η Εύα έχει δέσει τον Χριστόφορο και του λέει πως θα τον κρατήσει εκεί μέχρι να θυμηθεί τι έκανε σ΄ αυτήν και στα παιδιά τους. Πάνω στη συμπλοκή και στον καβγά του με την Εύα, ο Χριστόφορος τραυματίζεται σοβαρά με μαχαίρι.

Ο Γιάννος έχει συλλάβει τη Μαρκέλλα μετά την έφοδο στη λέσχη της και της προτείνει να ομολογήσει πως αυτή έβαλε την κόκα στο σπίτι του Μάρκου για να τη βοηθήσει ν΄ απαλλαγεί απ΄ τις κατηγορίες. Η Λίλιαν λέει στο Θέμη πως ανησυχεί για τη Χριστίνα, γιατί πριν από κάποια χρόνια ο Άρης είχε μπλέξει με ναρκωτικά. Ο Μάρκος συλλαμβάνεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Χριστόφορου, που είναι στο χειρουργείο. Ο Μάρκος ανακρίνεται στο τμήμα και λέει πως δεν μαχαίρωσε αυτός τον Χριστόφορο. Η Αλεξία επιβεβαιώνει την κατάθεση του, ότι πήγαν μαζί στο χωριό μετά το μήνυμα, που πήρε από κάποιο άγνωστο νούμερο.

Στο μεταξύ, ο Φίλιππος που ανησυχεί πολύ για το τι συνέβη στον Χριστόφορο, πάει στο σπίτι του Θέμη και τον ρωτάει, αν η Εύα είναι με τον Χριστόφορο. Ο Θέμης του λέει πως είναι στην Αθήνα, αλλά, όταν τηλεφωνεί στη γειτόνισσα τους στην Αθήνα να τσεκάρει στο σπίτι τους, καταλαβαίνει πως η Εύα του είπε ψέματα. Η Εύα πάει σ΄ ένα ξενοδοχείο και περιμένει με αγωνία να μάθει απ΄ τις ειδήσεις, αν ο Χριστόφορος είναι ζωντανός.

Αγωνία για τη ζωή του Χριστόφορου

Ο Φίλιππος στο νοσοκομείο αγωνιά για τον Χριστόφορο, όταν πάει η Μαρκέλλα να δει πώς είναι ο Χριστόφορος. Απ΄ την αντίδραση της, όταν τον βλέπει, ο Φίλιππος καταλαβαίνει ότι τον νοιάζεται ακόμα. Ο Θέμης λέει στη Χρστίνα ότι η Εύα πήγε για λίγες μέρες στην Αθήνα και η Χριστίνα τον ρωτάει, αν χωρίζουν. Παρ΄ όλο που ο Θέμης το αρνείται, η Χριστίνα νιώθει πως κάτι συνέβη με τους γονείς της. Η Σοφία λέει στον Αρίστο ότι η Βαγγελιώ Λοϊζου είναι στη Λευκωσία. Ο Μάρκος ζητάει να κάνει ένα τηλεφώνημα και παίρνει τον Σάββα. Του λέει πως είναι εντάξει και του ζητάει να μην πάει από εκεί να τον δει.

Ο Χριστόφορος ξυπνάει μετά το χειρουργείο. Ο Φίλιππος είναι δίπλα του και τον ρωτάει, αν τον μαχαίρωσε ο Μάρκος. Η Ειρήνη λέει στον Φίλιππο ότι πιστεύει πως ο Κυριάκος Βασιλείου μαχαίρωσε τον Χριστόφορο. Η Σοφία, που φοβάται μήπως η Ειρήνη βρει τη Βαγγελιώ, την παρακαλεί ν΄ αφήσει την υπόθεση. Ο Χριστόφορος, που αναρρώνει στο νοσοκομείο, θυμάται πως τον μαχαίρωσε η Εύα. Ο Θέμης πίνει μόνος του στο σπίτι και η Λίλιαν που ανησυχεί γι΄ αυτόν, πάει να τον βρει. Η Χριστίνα βρίσκει χάπια στο σπίτι και ρωτάει τον Άρη, αν είναι δικά του. Ο Άρης καταλαβαίνει ότι τα έβαλε η Λίλιαν εκεί και την απειλεί ότι θα το μετανιώσει. Ο Γιάννος ανακαλεί την άδεια της Ειρήνης και πάνε με τον Στέφανο να πάρουν κατάθεση απ΄ τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο και να μάθουν ποιος τον μαχαίρωσε.

Συλλαμβάνεται ο Μάρκος

Η Σοφία πάει έξω απ΄ το σπίτι της Εύας, αλλά, αντί για την Εύα συναντάει τον Θέμη. Ο Χριστόφορος λέει στον Στέφανο και στην Ειρήνη ότι ο Κυριάκος Βασιλείου ήταν φίλος του στο Λίβανο, αλλά, χάθηκαν πριν χρόνια. Ο Στέφανος δεν τον πιστεύει και γίνεται έξαλλος μαζί του. Ο Θέμης λέει στη Λίλιαν ότι η Εύα γύρισε, αλλά, δεν της λέει τι έκανε. Η Εύα πάει να βρει την Αλεξία μήπως μάθει γιατί συνέλαβαν το Μάρκο για την απόπειρα εναντίον του Χριστόφορου, ενώ ο Χριστόφορος φεύγει απ΄ το νοσοκομείο πριν του δώσουν εξιτήριο.

Η Σοφία λέει στην Ηλέκτρα ότι γνώρισε το Θέμη Κασσιμάτη, ενώ ο Στέφανος ανακαλύπτει ότι η Αμάλα με τον Σταύρο δεν πήγαν σχολείο και δεν ξέρει κανείς πού είναι. Η Εύα ρωτάει τον Χριστόφορο γιατί δεν είπε στην αστυνομία ότι τον μαχαίρωσε αυτή κι όχι ο Μάρκος. Ο Στέφανος με το Νικόλα ψάχνουν τα παιδιά και μαλώνουν. Ο Στέφανος του λέει να σκεφτεί κάποιο μέρος που μπορεί να άρεσε στον γιο του να πάει.

Η Μάρω παρακαλεί τον Χριστόφορο να συγχωρέσει την Αλεξία και να κάνουν μια προσπάθεια να τα βρουν για χάρη του παιδιού. Ο Χριστόφορος της το υπόσχεται, αλλά, έχει άλλο σχέδιο στο μυαλό του. Η Εύα έχει τύψεις για τη σύλληψη του Μάρκου. Θέλει να τον βοηθήσει χωρίς να εκτεθεί η ίδια, αλλά, δεν ξέρει πώς. Ο Φίλιππος ρωτάει την Ειρήνη πώς βρέθηκε στο σπίτι της Βαγγελιώς στο χωριό και συνέλαβε τον Μάρκο. Αυτή του λέει πως ψάχνει τη Βαγγελιώ να της πει ότι ο γιος της ζει. Ο Φίλιππος το ακούει άναυδος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

OPENειδήσεις τώραΤο Μυστικό της Πεταλούδαςεπεισόδια