Τηλεόραση|10.07.2023 12:13

Μουρμούρα: Το τέλος της Βουλίτσας που έκανε το twitter να θρηνεί – «Μας τσακίσατε σήμερα πραγματικά»

Newsroom

Τέλος η Βουλίτσα (Ελένη Κοκκίδου) από τη σειρά του Alpha Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα. Η «Βουλίτσα» είναι στη σειρά από την πρώτη μέρα προβολής της και από την επόμενη σεζόν η Ελένη Κοκκίδου θα αποχωριστεί οριστικά έναν από τους μακροβιότερους ρόλους της καριέρας της. Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της 10ης σεζόν, η Βουλίτσα, πνίγεται από ένα ψαροκόκκαλο κατά τη διάρκεια του γεύματος και πέφτει νεκρή.

Και ενώ αρχικά ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) θεωρεί πως η αγαπημένη του κάνει πλάκα, η στιγμή της μαύρης αποκάλυψης «παγώνει» αφού καταλαβαίνει πλέον πως ήρθε η ώρα να τους χωρίσει ο θάνατος.

Ο Μηνάς, θέλοντας να εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία, ξεκινά τη διαδικασία της αποτέφρωσης, πετώντας αργότερα την στάχτη της στη θάλασσα. Στο τελευταία επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου, είδαμε όλους τους πρωταγωνιστές σε κοινές σκηνές, να θρηνούν για τη Βουλίτσα.

Ακολούθησε ανάρτηση του καναλιού στο Twitter, με ένα απόσπασμα που δείχνει τον Μηνά στο σπίτι, χωρίς τη σύζυγό του, να θρηνεί. Στη δημοσίευση γράφει: «Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου... Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα, θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσά μας».

Στο twitter, οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς σχολίασαν το τέλος της Βουλίτσας και τις δύσκολες ώρες του Μηνά. Τα σχόλια για αυτή την εξέλιξη πήραν «φωτιά», με τους τηλεθεατές να εκφράζουν τη συγκίνησή τους για τον θάνατο της Βούλας, που τους συντρόφευε για δέκα χρόνια στην κωμική σειρά.

«Έγινα κομμάτια, ειδικά η σκηνή που του τραγουδάει και ο Μηνάς έχει μείνει μόνος του», «Μας τσακίσατε σήμερα πραγματικά», «Η τελευταία σκηνή, μας έλιωσε!!!! Βουλίτσα μας, σε κλάψαμε σε όλη την Ελλάδα!!!! Τι ρόλος 10 χρόνια», γράφουν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Twitterειδήσεις τώραΕλένη ΚοκκίδουΜην αρχίζεις τη Μουρμούρα