Τηλεόραση|11.07.2023 14:30

Καλοκαίρι #yes: Ο Σφήνος στο 5x5, η απομυθοποίηση του Survivor και ο Μπιμπίλας για την επιστροφή της σειράς «50-50»

Newsroom

Η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος, η Φελίσια Τσαλαπάτη έκαναν πρεμιέρα, το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουλίου, με το «Καλοκαίρι #yes». Οι τηλεθεατές υποδέχτηκαν θερμά την καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN, σε παραγωγή της Barkingwell Media, δίνοντας την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής της και μάλιστα με διαφορά από τους αντιπάλους της, που σε πολλές περιπτώσεις έφτανε διψήφιο αριθμό. 

Ευχάριστες ειδήσεις, ο παλμός των όσων συμβαίνουν στην επικαιρότητα και την showbiz, social reports, τηλεοπτικά νέα, life style, απευθείας συνδέσεις με τα «καυτά» καλοκαιρινά spots, αλλά και συνεντεύξεις με καλλιτέχνες, έρευνες για τις σχέσεις, τα παιδιά και τους γονείς, και πάνω απ' όλα, super θετική διάθεση, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του πιο δροσερού καλοκαιρινού πρωινού. 

Λουίζα Πυριόχου: «Πίστευα ότι θα κέρδιζα στο J2US»

Στην εκπομπή της Τρίτης (11/7), η Λουίζα Πυριόχου μοιράστηκε τις εμπειρίες της από το φετινό J2US. Η ίδια υπογράμμισε ότι δεν είχε ιδέα ποιος θα κερδίσει στο μουσικό διαγωνισμό, αλλά πίστευε ότι θα κέρδιζε εκείνη είτε είχε δίπλα της τον Beast είτε την Καλομοίρα. Όπως αποκάλυψε, ο Beast της έστειλε μήνυμα μετά το αποτέλεσμα και τις είπε κάποια όμορφα λόγια.

«Την εβδομάδα της αλλαγής έμαθα ότι θα φύγει ο Beast. Καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά, κανείς δεν με είχε ενημερώσει. Μου ανακοίνωσαν ότι φεύγει και δύο μέρες μετά ήρθε η Καλομοίρα. Αυτές οι δύο μέρες ήταν σκότωμα. Είμαι περήφανη που κατάφερα να ανταπεξέλθω με δύο τόσα διαφορετικά άτομα» είπε.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την επιστροφή της σειράς «50-50»

Παράλληλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε στο «Καλοκαίρι #yes» την επιστροφή της σειράς «50-50» στην τηλεόραση, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης

«Ήμουν από τους πρώτους που από την πρώτη στιγμή αυτής της απόφασης, ήμουν αντίθετος. Οι σειρές πρέπει να παίζονται, ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς. Δεν έχει σχέση με το αν κάποιος ηθοποιός έχει εμπλακεί σε υποθέσεις για πολύ σοβαρά αδικήματα. Πρέπει να δίνεται η ευκαιρία και στους υπόλοιπους να μπορούν να εισπράξουν αυτά τα πενιχρά ποσά. Οι ρόλοι μας δεν ακολουθούν τη ζωή μας» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» και συνέχισε: «Τα βασικά μου σίριαλ με τον Πέτρο τα έχω κάνει κι έχουν σταματήσει να παίζονται. Δεν είναι ότι μόνο αυτά έχουν σταματήσει, υπάρχουν δεκάδες σίριαλ που δεν παίζονται και θα ήθελα να παρακαλέσω τα κανάλια να τα ξαναβάλουν».

Η απομυθοποίηση του Survivor

Με αφορμή τον τελικό του «Survivor All Star» που θα πραγματοποιηθεί, σήμερα το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου, καλεσμένος στο «Καλοκαίρι #yes» βρέθηκε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος μαζί με την ομάδα της εκπομπής σχολίασαν τα χαμηλά νούμερα του φετινού Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «το Survivor θεωρώ για όλο τον κόσμο ότι ήταν ένα παιχνίδι που είχε και μία δόση ριάλιτι αλλά και μία δόση αγωνιστικότητας. Γενικά, ήταν ένα παιχνίδι που σε κράταγε. Φέτος, απομυθοποιήθηκε πάρα πολύ. Ο κόσμος κατάλαβε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα πίστευαν. Επίσης, είναι παίκτες που το κοινό τους έχει δει ξανά, οπότε δεν έχει να μάθει κάτι καινούργιο από αυτούς».

 

Οι Μάριος Πρίαμος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κρις Σταμούλης, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Κόρομι, Νικόλ Μαυρίδη, Ελένη Χαμπέρη, Περικλής Κονδυλάτος, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Τάκης Καραγκούνιας μίλησαν στην κάμερα του «Καλοκαίρι #yes».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε την κατάταξη της 24ώρης ψηφοφορίας στο Survivor All Star, ενώ η αστρολόγος Μάρι Γιόβα, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη του Σάκη Κατσούλη και του Νίκου Μπάρτζη που διεκδικούν το έπαθλο του ριάλιτι. 

Ο Τόνι Σφήνος στο «5x5»

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» συνάντησε τον Φάνη Λαμπρόπουλο, ο οποίος σχολίασε την επιλογή του ΑΝΤ1 να είναι ο Τόνι Σφήνος ο νέος παρουσιαστής του 5x5 μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή από το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος  ήταν ανάμεσα στα ονόματα που είχαν ακουστεί ότι πέρασαν από δοκιμαστικό για τη θέση του παρουσιαστή.

To «Καλοκαίρι… #yes» προσγειώθηκε στο OPEN και τα έχει κυριολεκτικά όλα! Καλοκαίρι… #yes γεμάτο εκπλήξεις! Γιατί η παρέα, κάνει τη διαφορά! Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 09:50 στο OPEN!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

SurvivorOPENΚαλοκαίρι #yesΣπύρος Μπιμπίλαςειδήσεις τώραSurvivor All StarJ2USΠέτρος Φιλιππίδης