Φόνοι στο καμπαναριό: Τι κάνουν 3 μοναχές και η Eλένη Φουρέιρα στα γυρίσματα της νέας κωμωδίας του Alpha;
NewsroomΞεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας μυστηρίου του Alpha «Φόνοι στο καμπαναριό» και το κλίμα στα παρασκήνια είναι κάτι παραπάνω από…θεϊκό. Ανάμεσα στα πολύωρα γυρίσματα σε μονή της Νέας Πεντέλης, οι ηθοποιοί Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου και Λυδία Τζανουδάκη που υποδύονται τρεις μοναχές στη σειρά, περνούν τα διαλείμματα τους…χορεύοντας.
Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις νεαρές ηθοποιοί χορεύουν το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα «Κόλλημα», προσπαθώντας με πολύ γέλιο να εκτελέσουν σωστά τη χορογραφία στο TikTok!
Δείτε εδώ το χορευτικό!
Οι «Φόνοι στο καμπαναριό» είναι η νέα κωμωδία μυστηρίου που έρχεται στον Alpha, δια χειρός Αντώνη Αγγελόπουλου, του σκηνοθέτη των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου», «Eγκλήματα» και «Το Σόι σου».
Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.
Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς