Μαρία Μπεκατώρου: Ο νέος Chaser είναι ένα «σούπερ αγόρι»
NewsroomΤο «The Chase», με τη Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο MEGA, με τον νέο Chaser, Νικόλα Παχή, να προσκαλεί τους παίκτες στις πιο ανατρεπτικές καταδιώξεις.
«Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», υποδέχονται από τον Σεπτέμβριο το νέο μέλος στην «οικογένεια» των Chasers.
Το «Σούπερ Αγόρι», ο πέμπτος διώκτης του τηλεπαιχνιδιού, είναι μόλις 23 ετών και είναι απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Ο νεότερος Chaser του «The Chase» παγκοσμίως, έχει περάσει από τη θέση του παίκτη στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, έχει πάθος με τα αθλητικά και αρθρογραφεί σε αθλητικές ιστοσελίδες. Παίζει μπάσκετ, λατρεύει τη μαγειρική και συμμετέχει σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα, ενώ εξακολουθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις του μαθαίνοντας γερμανικά.
Νέοι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δυνατή ομάδα των Chaser. Ποιοι θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι σε αυτό το κυνήγι γνώσεων φεύγοντας από το «The Chase» με ως και 10.000 ευρώ μετρητά;
- 100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
- Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
- ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
- Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία