Τηλεόραση|22.09.2023 19:14

Ερωτας Φυγάς: Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια - Η γιαγιά Αθηνά πεθαίνει και τους βυθίζει όλους στο πένθος

Newsroom

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης δραματικής σειράς του OPEN, «Ερωτας Φυγάς» ξεκίνησε και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Όλα όσα ήταν δεδομένα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή, οι ισορροπίες και οι συμμαχίες θα καταρρεύσουν, ενώ οι εχθροί του παρελθόντος συμμαχούν ενάντια στους νέους κινδύνους που έρχονται απειλητικά και θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Καλά κρυμμένα μυστικά και αναπάντεχες αποκαλύψεις θα φέρουν στην επιφάνεια οδυνηρές και απροσδόκητες αλήθειες που οι πάντες αγνοούσαν.

Πρωταγωνιστής όπως πάντα, ο έρωτας, ένας «Έρωτας Φυγάς» που προσπαθεί να βγει στο φως, να ανασάνει και να αναστηθεί από τις στάχτες του παρελθόντος, θέλοντας να νικήσει τα σκοτάδια που συνεχίζουν να απλώνονται σθεναρά σε κάθε του βήμα.

Ο Ιάσονας παίρνει τα παιδιά και φεύγει από το σπίτι

Στο αποψινό επεισόδιο, η Αλεξάνδρα, στη δίκη της, καλύπτει τον Μάρκο γιατί κατηγορείται ως συνεργός της, αλλά είναι παραιτημένη απ’ όλα. Η Μαργέτα φέρνει τα παιδιά στο επισκεπτήριο, να τα δει η Αλεξάνδρα. Ο Ιάσονας το μαθαίνει και έξαλλος παίρνει τα παιδιά και φεύγουν απ’ το σπίτι. Εντωμεταξύ, μετά την καταγγελία για χρηματισμό της Νάντιας, εντοπίζονται χρήματα σπίτι της και εκείνη τίθεται σε διαθεσιμότητα. Ο Μιχάλης είναι σίγουρος πως είναι σχέδιο της Ελπίδας. Επιπλέον, η Αλεξάνδρα ζητά απ’ τον Μάρκο να την ξεχάσει και εκείνος σκοπεύει να το σεβαστεί. Την ίδια ώρα, η Ευγενία παίρνει εξιτήριο, αλλά έχει ακόμα σκέψεις αυτοκτονίας.

Εξαφανίζεται η μικρή Μαρίνα

Παράλληλα, στο διπλό επειδόσιο της Κυριακής (24/9), η Αθηνά πεθαίνει και τους βυθίζει όλους στο πένθος. Αφήνει από ένα γράμμα στον καθένα για να τους αποχαιρετήσει. Ο Μιχάλης, βρίσκει τα χάπια της κάτω από το μαξιλάρι και καταλαβαίνει ότι η γιαγιά δρομολόγησε το θάνατο της. Ο Στέφανος, ειδοποιείται από τη Ρηνιώ και σπεύδει να συμπαρασταθεί στη Μαργέτα που είναι απαρηγόρητη. Ο Μάρκος, δωροδοκεί τον φύλακα των φυλακών για να αφήσει την Αλεξάνδρα να βγει εκτός φυλακής για λίγο, ώστε να αποχαιρετήσει τη γιαγιά της.

Η Ευγενία, που αναρρώνει από την απόπειρα αυτοκτονίας, έχει πάρει απόφαση να φύγει οριστικά με το παιδί της για την Αθήνα. Ο Μάρκος, λίγο πριν επιστρέψει την Αλεξάνδρα στη φυλακή, της προτείνει να το σκάσουν και να ζήσουν κυνηγημένοι αλλά επιτέλους μαζί. Εκείνη του κόβει τα φτερά και τον επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα. Ο Μάρκος βουλιάζει στην απελπισία του, ώσπου ο Στέφανος τον ενημερώνει για την απόφαση της Ευγενίας να φύγει για πάντα με το παιδί. Ο Μάρκος την προλαβαίνει στο σταθμό και της ζητά να μείνει. Επιστρέφει στο σπίτι του Στέφανου και καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να συνυπάρξει με την Ευγενία για χάρη του γιου τους. Η οικογένεια Δεμερτζή προσπαθεί ακόμα να συμφιλιωθεί με την απώλεια της γιαγιάς Αθηνάς.

Οι επενδυτές από την Αθήνα βάζουν σε εφαρμογή τα δολοφονικά τους σχέδια εναντίον όσων τους στάθηκαν εμπόδιο στις επιχειρηματικές τους βλέψεις, με πρώτο στόχο τον Στέφανο. Ο Ιάσονας συνεχίζει να στερεί από την Αλεξάνδρα τα παιδιά της με την ίδια να βρίσκεται σε απόγνωση. Η Μαργέτα του ζητά επίμονα να μάθει πού τα έχει πάει, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά να της το πει. Την ίδια στιγμή, η μικρή Μαρίνα εξαφανίζεται και σημαίνει συναγερμός στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων.

«Έρωτας Φυγάς», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN

Έρωτας ΦυγάςΠέμη Ζούνηειδήσεις τώραεπεισόδιαOPEN