Τηλεόραση|30.09.2023 09:34

Μάγισσα: Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια - Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα

Newsroom

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και τα κανάλια έχουν ετοιμάσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα για να παρουσιάσουν στους τηλεθεατές, δίνοντας ξανά ιδιαίτερη βάση στις ελληνικές σειρές, οι οποίες έχουν στόχο να κεντρίσουν την προσοχή του κοινού με «όπλα» τους έρωτες, το μυστήριο και τη συγκίνηση. Η μυθοπλασία βιώνει μια νέα χρυσή εποχή στην τηλεόραση, με τις δραματικές σειρές να έχουν για ακόμα μία χρονιά την τιμητική τους.

Την πρώτη της εβδομάδα στον τηλεοπτικό αέρα συμπλήρωσε «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1. Επειτα από ένα χρόνο αποχής, η Μελίνα Τσαμπάνη, ο Πέτρος Καλκόβαλης και ο Λευτέρης Χαρίτος επιστρέφουν στη μικρή οθόνη, με μια σειρά που φαίνεται ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του ΑΝΤ1 για τον προσεχή χειμώνα. Την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται ακόμη πιο καθηλωτική, στις 21:00, από Δευτέρα έως και Τετάρτη, με επεισόδια που θα ξεδιπλώσουν πολλά μυστικά. 

Το μυστικό της Θεοφανώς ξεσκεπάζεται καθώς αναγκάζεται να το ομολογήσει στον Μάρκο και τον Μιχαήλ. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμά της, για να φτάσουν στον δολοφόνο του μωρού. Η παραμονή του Αντρέι στον πύργο των Λασκαραίων τον βάζει στα ενδότερα της οικογένειας, αλλά και της μυστηριώδους υπόθεσης του βρέφους. Ο Πετρούνης εξομολογείται στον παπά-Νικόδημο μια κρυφή του επιθυμία και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός.

Ο Τζανής επιστρέφει απ’ το ταξίδι του, αλλά μια απόφαση του Μιχαήλ θα τον φέρει στα όριά του. Η Μεταξία αποφασίζει να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς, μαρτύριο. Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού. Η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα, φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά. 

Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ τo στοιχείο, που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον Πύργο, γεγονός που δημιουργεί έντονη ανησυχία σε όλη την οικογένεια. Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο. Ο παπά-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα με τη βοήθεια του Θράσου.

Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει

Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος που ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στην Θεοφανώ που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το ίδιο βράδυ, ο Κανέλλος πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόφορη. O Κανέλλος δέχεται μια ριψοκίνδυνη συμφωνία και ζητά τη βοήθεια του Αντρέι για να τη φέρει εις πέρας.

Ο Μιχαήλ, μετά την απόπειρα δολοφονίας του, βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και στους πιο έμπιστους ανθρώπους του. Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, η τιμωρία του, όμως, δεν θ’ αργήσει να έρθει. Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει. Η Θεοφανώ με τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμά» της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα. 

ειδήσεις τώραΑΝΤ1Μάγισσαεπεισόδια