Τηλεόραση|03.10.2023 13:15

Έρωτας Φυγάς: Η κόντρα ανάμεσα στον Ιάσονα και την Μαργέτα ολοένα και φουντώνει

Newsroom

Οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης δραματικής σειράς του OPEN, «Ερωτας Φυγάς» είναι καταιγιστικές. Όλα όσα ήταν δεδομένα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή, οι ισορροπίες και οι συμμαχίες θα καταρρεύσουν, ενώ οι εχθροί του παρελθόντος συμμαχούν ενάντια στους νέους κινδύνους που έρχονται απειλητικά και θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Καλά κρυμμένα μυστικά και αναπάντεχες αποκαλύψεις θα φέρουν στην επιφάνεια οδυνηρές και απροσδόκητες αλήθειες που οι πάντες αγνοούσαν.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Στρατής από κατηγορούμενος για τον φόνο του μπράβου αναδεικνύεται σε ήρωα της περιοχής. Παράλληλα, ο Μάρκος δεν μπορεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη της Αλεξάνδρας για το παιδί τους και είναι αποφασισμένος οι υπαίτιοι να πληρώσουν με κάθε κόστος. Η Ελπίδα απέναντι από το αρχοντικό γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας σκηνής που ανατρέπει όλα τα δεδομένα...

Η κόντρα ανάμεσα στον Ιάσονα και την Μαργέτα ολοένα και φουντώνει

Όσο ο Στρατής αγωνιά για την ζωή του μες την φυλακή, οι αποφάσεις που θα παρθούν για εκείνον, θα ανατρέψουν την κατάσταση. Παράλληλα, ο Μάρκος μετά από μια κουβέντα με την Ρηνιώ, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει την ιστορία με τον Γιωργάκη και θα αντιμετωπίσει την Αλεξάνδρα διαφορετικά. Την ώρα που η κόντρα ανάμεσα στον Ιάσονα και την Μαργέτα ολοένα και φουντώνει, η Εισαγγελέας καλεί τους παράγοντες της περιοχής σε μια συζήτηση που θα ωφελήσει τον τόπο και θα προφυλάξει τους κατοίκους από την δριμεία επέλαση των οικοπεδοφάγων.

Πέμη Ζούνηειδήσεις τώραΈρωτας Φυγάς