Τηλεόραση|04.10.2023 14:42

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει με τον Ιάσονα σπίτι τους - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Newsroom

Οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης δραματικής σειράς του OPEN, «Ερωτας Φυγάς» είναι καταιγιστικές. Όλα όσα ήταν δεδομένα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή, οι ισορροπίες και οι συμμαχίες θα καταρρεύσουν, ενώ οι εχθροί του παρελθόντος συμμαχούν ενάντια στους νέους κινδύνους που έρχονται απειλητικά και θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Καλά κρυμμένα μυστικά και αναπάντεχες αποκαλύψεις θα φέρουν στην επιφάνεια οδυνηρές και απροσδόκητες αλήθειες που οι πάντες αγνοούσαν.

Στο σημερινό επεισόδιο όσο ο Στρατής αγωνιά για τη ζωή του μέσα στη φυλακή, οι αποφάσεις που θα παρθούν για εκείνον, θα ανατρέψουν την κατάσταση. Παράλληλα, ο Μάρκος μετά από μια κουβέντα με τη Ρηνιώ, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει την ιστορία με τον Γιωργάκη και θα αντιμετωπίσει την Αλεξάνδρα διαφορετικά. Την ώρα που η κόντρα ανάμεσα στον Ιάσονα και τη Μαργέτα ολοένα και φουντώνει, η Εισαγγελέας καλεί τους παράγοντες της περιοχής σε μια συζήτηση που θα ωφελήσει τον τόπο και θα προφυλάξει τους κατοίκους από την δριμεία επέλαση των οικοπεδοφάγων.

Η Αλεξάνδρα παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει με τον Ιάσονα σπίτι τους

Η Αλεξάνδρα παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει με τον Ιάσονα σπίτι τους. Η Μαργέτα συνεχίζει θερμά τον προεκλογικό της αγώνα. Επίσης, ο Κοντογιάννης παραμένει εξαφανισμένος. Οι οικοπεδοφάγοι συζητάνε ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο Παράσχος και αντίστοιχες σκέψεις κάνουν και οι κομματάρχες για τη Μαργέτα… Ο Φάνης, ο ανιψιός του Παράσχου, εμφανίζεται ενώπιόν του, όμως εκείνος δείχνει καχύποπτος. Ο Μάρκος, ακολουθώντας τη συμβουλή της Αλεξάνδρας, λέει τελικά ψέματα στην Ευγενία, πως δεν πιστεύει ότι εκείνη την πυροβόλησε. Ο Ιάσονας παρουσιάζει δημόσια την Ουρανία, ως δικό του άνθρωπο, εξοργίζοντας τη Μαργέτα…

«Έρωτας Φυγάς», καθημερινά στις 20:00 στο OPEN

Πέμη ΖούνηΈρωτας ΦυγάςOPENειδήσεις τώρα