Τηλεόραση|14.10.2023 10:24

Fame Story: Παίκτρια κατήγγειλε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ότι της επιτέθηκε – Τι απαντά η στυλίστρια

Newsroom

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο τρίτο live του Fame Story, όταν μία από τις παίκτριες του ριάλιτι κατήγγειλε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για επιθετική συμπεριφορά απέναντί της, με αφορμή ένα φόρεμα που κλήθηκε ν' αλλάξει λίγο μετά τη γενική πρόβα του σόου. Το βίντεο προβλήθηκε πριν από την εμφάνιση της Χριστίνας. 

«Η κυρία Κατσαϊτη μου επιτέθηκε. Ημουν στο καμαρίνι, περίμενα να τελειώσει τη δουλειά της και δοκίμασα ένα ρούχο που μου άρεσε. Μπήκε μέσα, και ξαφνικά νιώθω κάποιον να τραβάει ρούχα από πάνω μου και να μου λέει: "Βγάλ’ το τώρα". Είχα πάθει σοκ και της είπα να σηκωθεί να φύγει, γιατί δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ακουμπάει, ούτε στον πατέρα μου. 

Δεν έχω καμία ανασφάλεια και δεν αμφιβάλω ότι κάποιος θέλει να με κάνει σταρ. Αν όμως θέλει να με κάνει σταρ και να μου επιτίθεται και να μου δημιουργεί ψυχολογικά, δεν συμφωνώ ότι εγώ έτσι γίνομαι σταρ καθόλου. Η κα. Κατσαΐτη υπέθεσε ότι εγώ διάλεξα το ρούχο και μου όρμησε! Δεν την κατάλαβα, δεν την είχα αντιληφθεί καν στο οπτικό μου πεδίο και μου τραβούσε το ρούχο και με πρόσταζε να το βγάλω» σχολίασε η παίκτρια μετά την εμφάνισή της.

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα του Fame Story, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της γύρω από το επεισόδιο. «Το πιο στενάχωρο για μένα είναι να ακούω πράγματα που ανήκουν στη φαντασία και όχι στην πραγματικότητα και με στενοχωρεί περισσότερο όταν τα ακούω από ένα νέο παιδί και δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς πώς συμπεριφέρεται» δήλωσε, αρχικά, η στυλίστρια.

«Στη δουλειά μου έχω προσπαθήσει μόνο για το καλύτερο. Αυτό που της πρότεινα από την προηγούμενη βδομάδα ήταν απλά να δοκιμάσει ένα ρούχο στο stage και τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω τι να πω, έχω μείνει έκπληκτη για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε» συνέχισε.

«Ημουν απέναντί της και της έλεγα: μίλα μου με ευγένεια και σε παρακαλώ πολύ βγάλε το ρούχο. Ακούμπησα την τιράντα του ρούχου και μου είπε ότι δεν πρέπει να την ακουμπάω. Αυτή ήταν η πραγματικότητα» κατέληξε.

Fame StoryStarΑλεξάνδρα Κατσαΐτηειδήσεις τώρα