Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μετακομίζει» στο MEGA; - Τι απάντα στα δημοσιεύματα
NewsroomΤις τελευταίες μέρες, υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ν' αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής «φλερτάρει» με το MEGA για την ερχόμενη σεζόν.
Ο ίδιος, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, έδωσε τη δική του απάντηση: «Ηρθε μία κοπέλα εδώ στις 7:00 π.μ.. Εγώ μέσα στη νύστα. Βέβαια, η κοπέλα κάνει τη δουλειά της. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία ν' απαντάω για το "φλερτ" από το MEGA. Hθελα να της πω ότι έχει να με φλερτάρει κάποιος πάνω από 12 χρόνια.
Λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 και τώρα έχουν βγει διάφορα πράγματα που αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω… Δεν το βρίσκω ωραίο να είσαι σ' έναν σταθμό και ν' αρχίσει να διαρρέεται ότι έχεις πάει αλλού. Το θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος αυτό για τον σταθμό που σε πληρώνει».
- «Δεν βλέπω φως στο τούνελ»: Νέο ράλι στα καύσιμα - Σενάριο για πετρέλαιο θέρμανσης έως 2 ευρώ το λίτρο
- Θάνατος Μαζωνάκη: Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν Γάκα και Θεοδωρόπουλος
- Στο ΣτΕ το μαζικό SMS του υπουργείου Μεταφορών - Νόμιμη η αποστολή, επιμένουν οι καταγγελλόμενοι
- Τερματοφύλακας στην... 9η κατηγορία της Αγγλίας αρνήθηκε να γίνει βασιλιάς στην Ουγκάντα!