Τηλεόραση|27.10.2023 18:20

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας με τη βοήθεια της Ουρανίας σχεδιάζει στα κρυφά νέο σχέδιο - Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Newsroom

Ο «Ερωτας Φυγάς», η αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών, έχει εντυπωσιακά ανοδική πορεία με σταθερά υψηλές επιδόσεις τόσο στα γυναίκεια όσο και στα ανδρικά κοινά. Οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο είναι καταιγιστικές. Ολα όσα ήταν δεδομένα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή. 

Στο σημερινό επεισόδιο, όσο ο Στέφανος αγωνιά για την τύχη του ανιψιού του, ο Φάνης φέρνει έναν από τους οικοπεδοφάγους αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Εκείνος, ομολογεί και αποκαλύπτει ποιος είναι ο εγκέφαλος και γιατί προσπαθούν να αρπάξουν τη γη από το Κιάρι. Όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν τον υπεράνω υποψίας ηθικό αυτουργό. Ο Ιάσονας, κάνει το επόμενο βήμα για να βγάλει τη Μαργέτα από τη μέση. Με τη βοήθεια της επιστήμης και παρουσία μαρτύρων, βάζει μπροστά το ύπουλο σχέδιο του. Η Άννα ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει για τον Νικόλα και το πόσο υπέφερε όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος, κάνει επιτέλους μια πρόταση στη Μαργέτα που και οι δύο την περίμεναν πολύ καιρό.

Ο Μάρκος βασανίζεται από τη στάση της Αλεξάνδρας σε σχέση με το παιδί

Η πρόταση γάμου του Στέφανου πιάνει εξαπίνης την Μαργέτα η οποία το σκέφτεται σοβαρά. Όσο οι δυο τους ψάχνουν τρόπους για να γλυτώσει η Μαργέτα απ’ τους εκβιαστές της, ο Ιάσονας με τη βοήθεια της Ουρανίας σχεδιάζει στα κρυφά νέο σχέδιο ώστε να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς. Ο Μάρκος βασανίζεται από τη στάση της Αλεξάνδρας σε σχέση με το παιδί και ο Φάνης προσπαθεί να τον παρηγορήσει. Παράλληλα, η Νότα προδίδει κατά λάθος κρυφές πτυχές του εαυτού της, που μέλλεται να φέρουν νέα σύννεφα πάνω από το σπίτι του Στέφανου. Ποια είναι τα ένοχα μυστικά που κρύβει η Νότα; Τι σχέση έχει η Ουρανία με τον Στέφανο και τι οργανώνει μαζί με τον Ιάσονα;  

Έρωτας Φυγάςειδήσεις τώραOPENΠέμη Ζούνη