Τηλεόραση|07.11.2023 18:11

Έρωτας Φυγάς: Το πτώμα της Μαργέτας δεν εντοπίζεται και θεωρείται από όλους νεκρή - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Newsroom

Ο «Ερωτας Φυγάς», η αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών, έχει εντυπωσιακά ανοδική πορεία με σταθερά υψηλές επιδόσεις τόσο στα γυναίκεια όσο και στα ανδρικά κοινά. Οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο είναι καταιγιστικές. Ολα όσα ήταν δεδομένα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή. 

Στο αποψινό επεισόδιο οι έρευνες για την εύρεση της Μαργέτας συνεχίζονται και ο Ιάσονας κατακλύζεται από τύψεις και ενοχές. Ο Στέφανος προσπαθεί μανιωδώς να τη βρει ψάχνοντας στην όχθη, ενώ ο Μάρκος αντιλαμβάνεται ότι μαζί με τη Μαργέτα χάνονται και οι λιγοστές ελπίδες που είχε να είναι και πάλι με την Αλεξάνδρα. Παράλληλα ένας νεκρός μπράβος του Κοντογιάννη έρχεται στο προσκήνιο.

Ο Στέφανος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, για να εκδικηθεί για το θάνατο της Μαργέτας

Οι μέρες περνούν και το πτώμα της Μαργέτας δεν εντοπίζεται. Θεωρείται όμως από όλους νεκρή. Ο Ιάσονας, λόγω της συντριβής του, αρχίζει να μεταμορφώνεται εσωτερικά προς το καλύτερο κι εξομαλύνει τη σχέση του ακόμα και με τον Στέφανο. Ο Νικόλας λέει στην Άννα πως χώρισε με τη Ρηνιώ… Παράλληλα η Νότα παραμένει έντονα διαταραγμένη. Ο Στέφανος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, για να εκδικηθεί για το θάνατο της Μαργέτας. Εντωμεταξύ, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Νάντια, απ’ τον πρώην σύζυγό της. Τέλος, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος δεν αντέχουν άλλο τη μεταξύ τους ψυχρότητα και παραδίνονται στο πάθος τους.

ειδήσεις τώραΈρωτας ΦυγάςOPEN