Τηλεόραση|23.12.2023 10:44

MasterChef: Στον αέρα το τρέιλερ με τους κριτές να συναντούν τον Καίσαρα - «Στείλτε τους στα λοντάρια»

Newsroom

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του Masterchef, έχει ήδη ξεκινήσει. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το τρέιλερ είναι εμπνευσμένο και γεμάτο με χιουμοριστικές ατάκες.

Αυτή τη φορά, οι τρεις κριτές είναι σκλάβοι - δοκιμαστές του Καίσαρα. Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να είναι vegan, τον Σωτήρη Κοντιζά να βρίσκει κόκκαλο στο ψάρι και τον Πάνο Ιωαννίδη να κλείνει μ' ένα ακόμη αστείο του. Η επίσημη πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής είναι στις 15 Ιανουαρίου στις 21:00. 

Ερχονται αλλαγές στο MasterChef

Πριν από μερικές ημέρες, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» για τις αλλαγές που θα δούμε στον επόμενο κύκλο του «MasterChef». 

«Πάει πολύ καλά το MasteChef. Εχουμε κάνει αλλαγές, όπως κάθε χρόνο, αισιοδοξούμε» αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Είναι το 8. Δεν νομίζω να δούμε παλιούς παίκτες. Οι δοκιμασίες που έχουμε δει και συζητήσει μέχρι στιγμής έχουν αλλάξει» πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς. 

Μία από τις αλλαγές του νέου κύκλου είναι οι μονομαχίες μεταξύ των παικτών, ενώ θα περιμένει και μία έκπληξη τους παίκτες κατά την είσοδό τους στην κουζίνα του ριάλιτι.

Ο μεγάλος νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ. Παράλληλα και ο κάτοχος της δεύτερης δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού θα κερδίσει 30.000 ευρώ και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν μέσω δοκιμασιών ακόμη 30.000 ευρώ.

Επίσης, οι συντελεστές ψάχνουν διακεκριμένους σεφ από το εξωτερικό για να κάνουν γκεστ εμφανίσεις, ενώ βέβαιο είναι ότι θα δούμε και σημαντικά ονόματα της εγχώριας γαστρονομίας στις δοκιμασίες. 

MasterChefτρέιλερStarΠάνος Ιωαννίδηςειδήσεις τώραΛεωνίδας ΚουτσόπουλοςΣωτήρης Κοντιζάςπρεμιέραμαγειρική