Τηλεόραση|23.12.2023 11:04

Γιάννης Ασκάρογλου για γκέι φιλί στις «Σέρρες»: «Είχα άγχος, με βοήθησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης»

Newsroom

Ο Γιάννης Ασκάρογλου, ο γοητευτικός Σωτήρης Γιαμαλής από τον «Παράδεισο των κυριών», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τον ρόλο του, τις εξελίξεις στη σειρά, και τη ζωή του.

«Ο Αποστόλης είναι ο αντίζηλος, ο παλιός σύζυγος. Ξέρει ότι με όλα αυτά που κάνει, με την περιουσία, έχει ακόμα κάποια εξουσία στη ζωή της Όλγας» ανέφερε ο ηθοποιός σχετικά με τον Αποστόλη και αν θα τον συλλάβει.

Υπάρχει περίπτωση να δώσει ο Αποστόλης την συγκατάθεσή του για το διαζύγιο, ώστε να φτιάξει τη ζωή του ο Σωτήρης με την Όλγα; «Υπάρχει αυτή η περίπτωση», απαντά ο ηθοποιός «αλλά όχι για να φτιάξει τη ζωή μου, αλλά επειδή εξυπηρετεί τον ίδιο σε κάποια πράγματα».

Όσον αφορά στον αν θα δούμε γάμο μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Γιάννης Ασκάρογλου απάντησε: «Σαν Σωτήρης Γιαμαλής το εύχομαι, το θέλω από καιρό». Για τον Σίμο, είπε: «Ίσως είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί και να μην πληρώσει ποτέ γι’ αυτά που έχει κάνει».

Σέρρες: Το παθιασμένο φιλί του Μπουρδούμη στον συμπρωταγωνιστή του

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους ρόλους που έχει υποδυθεί, όπου συνήθως είναι αυτοί του αστυνόμου, αλλά και για τη συμμετοχή που είχε στις «Σέρρες». Κατά τη διάρκεια της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη στο ANT1+, ο ηθοποιός είχε μία σκηνή που αντάλλαζε ένα φιλί στο στόμα με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εμφανίζεται ως ένας χωρισμένος πατέρας, που φτάνει στην πόλη για να συναντήσει την κόρη του, η οποία βρίσκεται εκεί και πρωταγωνιστεί στην τοπική θεατρική παράσταση. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι καλεσμένος σ' έναν γάμο ενός φιλικού του ζευγαριού και εκεί δέχεται έντονο φλερτ από τον 30χρονο Ανδρέα. Σύντομα οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

«Είχα κι εγώ λίγο άγχος για τη σκηνή του φιλιού με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στις Σέρρες, πριν γίνει. Δεν ήταν κάτι που είχα ξανακάνει. Ο επαγγελματισμός και η εμπειρία του Αλέξανδρου βοήθησαν και κύλισαν όλα πολύ καλά και ομαλά. Χάρηκα πολύ που οι Σέρρες θα προβληθούν στο Netflix. Είναι και μια κάποια δικαίωση αυτό» είπε αρχικά ο Γιάννης Ασκάρογλου.

Αλέξανδρος Μπουρδούμηςειδήσεις τώραγκέιΑΝΤ1Ο Παράδεισος των κυριώνΣέρρες