Τηλεόραση|10.01.2024 17:39

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Το μεγάλο λάθος που είχε ωφελήσει παίκτη - Σε ποια ερώτηση ήταν και οι τέσσερις επιλογές σωστές

Newsroom

Ο Θανάσης Χειμωνάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Ο γνωστός συγγραφέας μίλησε για την περίοδο που έγραφε ερωτήσεις στον «Εκατομμυριούχο», αποκαλύπτοντας, μάλιστα, και ένα λάθος που είχε γίνει με ερώτηση, στην οποία όλες οι απαντήσεις ήταν σωστές.

«Ήταν η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει, πολύ ενδιαφέρουσα, τέλεια ωράρια, δούλευες από το σπίτι σου, πάρα πολύ καλά λεφτά. Ξεκίνησα να το κάνω γύρω στο 2003-2004 και το έκανα μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 2000. Τότε φτύναμε αίμα, παίρναμε εγκυκλοπαίδειες, βγάζαμε τα μάτια μας για να βρούμε ερωτήσεις. Τώρα μπαίνεις στο Google και έχεις 200 ερωτήσεις μέσα σε ένα δευτερόλεπτο», ανέφερε ο Θανάσης Χειμωνάς.

Ποια ερώτηση εντυπωσίαζε τον κόσμο και σε ποια ήταν όλες οι επιλογές σωστές

«Οι ερωτήσεις περνούσαν από ελεγκτές, αλλά είχε γίνει λάθος όταν ήμουν εγώ, με αυτόν που είχε πάρει το μεγαλύτερο ποσό. Είχε γίνει λάθος με το σήμα της Ολυμπιακής Επιτροπής, που ήταν και οι τέσσερις απαντήσεις σωστές. Αυτός είπε μία, πήρε τα λεφτά, και τελικά δεν ήταν σωστό, ήταν υπέρ του το λάθος. Μπορώ να πω με υπερηφάνεια ότι εγώ δεν είχα γράψει την ερώτηση, δεν είχα καμία σχέση», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Θανάσης Χειμωνάς.

«Έλεγε ποιο από τα τέσσερα δεν υπάρχει στο (σ.σ. σήμα) του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας και υπήρχαν και τα τέσσερα, απλώς το ένα ήταν πολύ μικρό. Αυτός είχε πει αυτό που ήταν μικρό και δεν φαινόταν εύκολα», εξήγησε. «Η ερώτηση που εντυπωσίαζε όλο τον κόσμο ήταν για το “Όσα παίρνει ο άνεμος”, και ήταν το “τι είναι αυτό που παίρνει ο άνεμος”. Είναι ο πολιτισμός», πρόσθεσε ο Θανάσης Χειμωνάς.

ειδήσεις τώραΠοιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχοςσυγγραφέας