Τηλεόραση|16.01.2024 13:28

The Chase: Με ποιο «κόλπο» το «Γεράκι» ξεγέλασε παίκτη και έδωσε λάθος απάντηση

Newsroom

Ο Πάνος Δημάκης, γνωστός και ως «Γεράκι» από το τηλεπαιχνίδι «The Chase» ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη  και αποκάλυψε ένα «κόλπο» που είχε ξεγελάσει έναν παίκτη και τον οδήγησε στο να δώσει λάθος απάντηση.

«Ήμουν πολλά χρόνια σε τηλεπαιχνίδια. Ξέρω την αγωνία που περνούν οι παίκτες και είναι και καλό να φύγεις με χρήματα», ανέφερε αρχικά ο Πάνος Δημάκης, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του μίλησε για τις φορές που είχε βρεθεί ο ίδιος στη θέση του παίκτη.

«Είχα πάει παλιά στον “Εκατομμυριούχο” και είχα παίξει, πριν χρόνια. Είχα κερδίσει. Ξεκίνησα να παίζω σε παιχνίδια γνώσεων στα 25 μου. Σε ένα με τον Μικρούτσικο είχα κερδίσει 55.000 ευρώ. Δεν πήγαινα μόνο για την εμπειρία, ήθελα να κερδίζω», είπε χαρακτηριστικά το «Γεράκι».

Το «κόλπο» με το μόνιτορ που ξεγέλασε παίκτη του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού

Ο Πάνος Δημάκης αποκάλυψε ότι αγχώνεται όταν φτάνει στον τελικό του «The Chase» και φροντίζει να ακούει καλά την ερώτηση και να μη δίνει βιαστικές απαντήσεις. Παράλληλα, μίλησε και για το «κόλπο» με το οποίο είχε ξεγελάσει παίκτη του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού, οδηγώντας τον στο να δώσει λάθος απάντηση.

ειδήσεις τώρατηλεπαιχνίδια