Τηλεόραση|18.01.2024 12:30

Γκρίζα σύννεφα στη σχέση Μπακοδήμου - ΣΚΑΪ: Τι συνέβη;

Newsroom

Φαίνεται πώς δεν είναι αισιόδοξο το μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ. Τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης και οι επιλογές στη θεματολογία της εκπομπής έχουν φέρει προβληματισμό στο κανάλι του Φαλήρου. Όλα δείχνουν πως ο σταθμός δεν έχει σκοπό ν' ανανεώσει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας, το οποίο λήγει σε λίγους μήνες.

«Αρχικά, η Μαρία Μπακοδήμου που μετρά δύο χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ είχε συμφωνήσει για την καθημερινή πρωινή ζώνη. Στη συνέχεια, όμως, η άφιξη της Φαίης Σκορδά άλλαξε τα δεδομένα, με την παρουσιάστρια του "Γεια σου" να μετακινείται στο Σαββατοκύριακο και να στηρίζει τον σταθμό.

Αυτό το διάστημα έχει δημιουργηθεί "απόσταση" μεταξύ Μαρίας Μπακοδήμου και ΣΚΑΪ, και από την πλευρά της παρουσιάστριας και της ομάδας της εκπομπής υπάρχει δυσαρέσκεια λόγω της… μη στήριξης από τον σταθμό, αναφορικά και με το μπάτζετ. Από τη μεριά του, το κανάλι του Φαλήρου έχει δώσει βαρύτητα στην prime time ζώνη και δεν προτίθεται να προχωρήσει προς το παρόν σε συζητήσεις με τη Μαρία Μπακοδήμου» ανέφερε ο Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

παρουσιάστριαΣΚΑΪΜαρία Μπακοδήμουειδήσεις τώρα