Τηλεόραση|27.01.2024 16:57

Μαρία Κορινθίου για Πρωινό του ANT1: «Εχω αλλεργία στους τοξικούς ανθρώπους»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη δύσκολη συνεργασία και την αποχώρησή της από το «Πρωινό» του ANT1.

«Έχω αλλεργία στους τοξικούς ανθρώπους και στους ανθρώπους που δεν κουβαλάνε την αλήθεια τους, όποια και να 'ναι αυτή. Πάντα η αλήθεια είναι όμορφη. Ολοι έχουμε σκιές, όλοι έχουμε ανασφάλειες, ο καθένας σε διαφορετικούς τομείς, αλλά όταν πάντα κουβαλάς την αλήθεια σου σε αυτό, αυτή είναι η ομορφιά και πια η επικοινωνία που μπορείς να έχεις με τον απέναντι σου» ανέφερε, αρχικά, η ίδια.

«Το Πρωινό ήταν μια δουλειά που δεν πέρασα καλά, το έχω δηλώσει. Πάμε παρακάτω, ήταν κι αυτό ένα μάθημα για εμένα ψυχικά. Εκείνη την ώρα λες "Θεέ μου τι μάθημα είναι αυτό που θες να μου δώσεις;", εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να το αντιληφθώ, όταν πια έκατσα και ηρέμησα, φυσικά είδα ποιο ήταν το μάθημά μου. Ήταν να προστατεύομαι περισσότερο από τέτοιου τύπου ψυχολογικές καταστάσεις και να με προετοιμάσει για άλλα πράγματα. Θα δίνω μεγαλύτερη προσοχή στις συνεργασίες» πρόσθεσε.

«Εκανα υπομονή μέχρι που εξαντλήθηκε»

Είκοσι μέρες πριν από τη λήξη της περασμένης σεζόν, η Μαρία Κορινθίου, μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1, αποχώρησε από την εκπομπή «Πρωινό». Η γνωστή ηθοποιός υπήρξε ιδιαίτερα ενοχλημένη με γεγονότα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχε δηλώσει:

«Γενικά ό,τι συνέβη, μου έπεσε βαρύ, ψυχικά. Πολλά μπορώ να πω και τίποτα. Γενικά τώρα που έβλεπα τα πλάνα, μπορώ να πω ότι είναι στενάχωρο όλο αυτό. Στενάχωρο για πολλούς λόγους. Μου προκαλεί μία θλίψη όλο αυτό, τώρα που είμαι και πιο ήρεμη. Ουσιαστικά είναι για ανούσια πράγματα, που για εμένα στην πορεία δεν έγιναν ανούσια γιατί όταν πρέπει να σηκώσεις το ανάστημά σου, είναι σημαντικό. Δεν δέχομαι το γεγονός ότι μπορεί να λένε ότι η τηλεόραση είναι δύσκολη. Είμαι πάνω από 20 χρόνια, έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Άλλα έτσι κι άλλα αλλιώς. Στα ξεκινήματά μας κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις ίσως γιατί φοβόμαστε. Εγώ στα χρόνια αυτά που είμαι στην τηλεόραση και στην ηλικία μου, που δε δέχομαι και δεν ανέχομαι κάποια καταστάσεις».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός απάντησε σε κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την αποχώρησή της από την εκπομπή: «Δεν τις είχα δει, δεν είναι ωραίες δηλώσεις αυτές. Σε οποιονδήποτε κι αν αναφέρεται με το ελάφι, είναι λίγο υποτιμητικό. Με το κανάλι, επίσης, δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα. Με τσιμπούσαν και με ξανατσιμπούσαν κι έτσι έκοψα το χέρι που με τσιμπούσε. Έγιναν συζητήσεις με δικηγόρους μετά, αλλά με το κανάλι δεν έγινε κάποια άλλη συζήτηση. Είπα "καλό μας καλοκαίρι". Όταν έγινε, αισθάνθηκα απελευθέρωση».

Όπως είπε η Μαρία Κορινθίου, μίλησε στους ιθύνοντες για τα «τσιμπήματα» κι έκανε υπομονή. «Εκανα υπομονή μέχρι που εξαντλήθηκε. Θεώρησα ότι καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου και η οντότητά μου σαν γυναικεία παρουσία και σαν επαγγελματίας που εδώ και 20 χρόνια έχω χτίσει και έχω ματώσει. Έφυγα σαν Μπουμπουλίνα. Τελείως. Δεν έχω κάνει δηλώσεις που ενόχλησαν το κανάλι όπως είπε ο Γιώργος. Εγώ βγήκα κι είπα ότι έχασα την υπομονή μου, μπορεί να ήταν για τον οποιονδήποτε. Δεν έχω κάνει ακόμα κάποια δήλωση και δεν νομίζω ότι θέλουν».

ΑΝΤ1Μαρία Κορινθίουειδήσεις τώρα