Τηλεόραση|29.01.2024 13:14

Φαίη Σκορδά: Εκτός εκπομπής μετά τον θάνατο του πατέρα της - «Μια από τις πιο δύσκολες επαγγελματικές στιγμές» λένε οι συνεργάτες της

Newsroom

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Φαίη Σκορδά, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/1) έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και περνούσε μεγάλο μέρος από τις καλοκαιρινές της διακοπές, στο Κιλκίς. Μάλιστα, έχει δώσει τ' όνομά του στο δεύτερο γιο της. 

Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας την ροή της ζωντανής εκπομπής, σε μια δύσκολη μέρα. «Θα έχετε ενημερωθεί ότι η Φαίη έχει χάσει τον πατέρα της και για εμάς όλους εδώ είναι μια από τις πιο δύσκολες επαγγελματικές στιγμές να κληθούμε να κάνουμε Fay’s Time. Δεν μπορεί να γίνει, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή, η οποία έχει ετοιμαστεί απ’ όλη την ομάδα» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην έναρξη της εκπομπής. «Να στείλουμε όλοι μας την αγάπη και την συμπαράσταση. Κουράγιο στη Φαίη και στην οικογένειά της» πρόσθεσε. 

Κατερίνα Καινούργιου: «Την είχα δει πριν από λίγο καιρό με τον πατέρα της»

Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» έστειλε τα συλλυπητήρια της. «Διαβάσαμε μέσα από τα sites και το επιβεβαιώσαμε, ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, στον ύπνο του ο άνθρωπος ήταν νέος σε ηλικία, τον είχα δει πριν λίγο καιρό με τη Φαίη και τη σύζυγό του. Συλλυπητήρια να πούμε, δύναμη και κουράγιο και στη σύζυγό του και στη Φαίη αλλά και στον αδελφό της» είπε η παρουσιάστρια του Alpha. «Θα πάει στο Κιλκίς να είναι δίπλα στην οικογένειά της» συμπλήρωσε. 

Ελένη Τσολάκη: «Είναι μία είδηση πραγματικά συγκλονιστική» 

Η Ελένη Τσολάκη, αφού πληροφορήθηκε για τη δυσάρεστη είδηση, θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της. «Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες ώρες είναι οι επόμενες για εκείνη και την οικογένειά της. Είναι μια είδηση πραγματικά συγκλονιστική γιατί πραγματικά μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν ήταν γνωστό ότι μπορεί να αντιμετώπιζε κάτι σοβαρό. Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουμε τη βαθιά μας στήριξη και τη δύναμη που ευχόμαστε να έχει η Φαίη αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Δανάη Μπάρκα: «Στέλνουμε μια αγκαλιά παραπάνω»

Η Δανάη Μπάρκα, μόλις έμαθε τη δυσάρεστη είδηση, είπε on air: «Πριν λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε για τη Φαίη Σκορδά και την απώλεια που της συνέβη σήμερα. Της έχουμε ήδη στείλει μήνυμα για συλλυπητήρια, αλλά θα ήθελα και δημόσια να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας σε εκείνη και την οικογένειά της, γιατί αυτά τα πράγματα δυστυχώς δεν αντιμετωπίζονται εύκολα. Της στέλνουμε μια αγκαλιά παραπάνω και τα θερμά μας συλλυπητήρια». 

Φαίη ΣκορδάΔανάη Μπάρκαπατέραςειδήσεις τώραΕλένη ΤσολάκηΚατερίνα Καινούργιουθάνατος