Τηλεόραση|06.02.2024 11:17

Η Παραλία: Ο θάνατος της Υπατίας συγκλόνισε τους τηλεθεατές - «Μας αποτελειώσατε»

Newsroom

Το επεισόδιο της Δευτέρας 5/2 της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία» προκάλεσε την αντίδραση των τηλεθεατών, οι οποίοι συγκλονίστηκαν με τον θάνατο της Υπατίας, την οποία υποδύεται η Δανάη Μιχαλάκη.

Η ηθοποιός νωρίτερα το μεσημέρι, ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και όταν εκείνη διακριτικά την ρώτησε, αν θα μας στεναχωρήσει με το σημερινό επεισόδιο, η Δανάη Μιχαλάκη έδωσε μία ανέλπιστη απάντηση: «Φοβάμαι πως ναι, θα σας στεναχωρήσουμε, αλλά δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Αλλά να σκέφτεται ο κόσμος ότι έγινε για τον πιο όμορφο σκοπό».

Ειδικά στα social media οι τηλεθεατές αναρωτήθηκαν πως η ίδια η ηθοποιός που ήταν έγκυος εκείνη την περίοδο άντεξε συναισθηματικά αυτό το γύρισμα.

Σημειώνεται ότι η Δανάη Μιχαλάκη όπως και η Γιούλικα Σκαφιδά, λόγω της εγκυμοσύνης τους, τελείωσαν τους ρόλους τους στη σειρά και οι δύο με θάνατο. Η σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη.

παραλίαειδήσεις τώραΔανάη ΜιχαλάκηTwitter