Τηλεόραση|16.02.2024 16:10

J2US: Η ορχήστρα του Βασίλη Καρρά και η επιστροφή της Αντζελας Δημητρίου

Newsroom

Μία ανάσα πριν από την πρεμιέρα του πιο αγαπημένου τηλεοπτικού party, του J2US, η εκπομπή «Super Κατερίνα» υποδέχθηκε τον λαμπερό οικοδεσπότη του σόου, Νίκο Κοκλώνη. O παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το τι θ' απολαύσουμε αύριο το βράδυ στις 20:00 στην πρεμιέρα του J2US.

Το πρώτο στοιχείο που έδωσε είναι ότι θα τιμήσει με τον δικό του τρόπο τον εκλιπόντα Βασίλη Καρρά: «Είμαι συγκινημένος γιατί αύριο θα έχω μαζί μου με τον τρόπο που μπορώ να τον έχω, τον φίλο μου και το γούρι μου, τον Βασίλη Καρρά. Θα είναι ο μαέστρος του και η ορχήστρα του με μία έκπληξη. Θα τραγουδήσουμε αγαπημένα του τραγούδια. Αύριο αυτό που θα λείψει θα είναι η παρουσία του αλλά θα τον έχουμε με τον δικό μας τρόπο εκεί».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επιστροφή της Αντζελας Δημητρίου στο J2US, ενώ αποκάλυψε ότι δεν θα έχουμε αποχώρηση στην πρεμιέρα του σόου: «Εχω τη θεάρα Αντζελα ξανά μαζί μου. Εχω πάρα πολύ καλούς συνεργάτες που θα δείτε αύριο. Μέχρι τελευταία στιγμή άλλαζα τα ζευγάρια. Αύριο δεν θα έχουμε αποχώρηση».

H εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου επεφύλασσε όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις εκπλήξεις στον Νίκο Κοκλώνη! Η Δέσποινα Βανδή, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησαν τηλεφωνικά για τον παρουσιαστή με τα καλύτερα λόγια, ενώ στο πλατό ήρθε και το βαφτιστήρι του, το «γούρι» του όπως το χαρακτηρίζει, η μικρή Μαρία.

Νίκος ΚοκλώνηςΆντζελα Δημητρίουειδήσεις τώραΒασίλης ΚαρράςJ2US