Τηλεόραση|23.02.2024 14:55
Eurovision 2024: Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ
NewsroomΜε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής 23/2 η ΕΡΤ, γνωστοποιεί στο τηλεοπτικό κοινό πως ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι δύο σχολιαστές της δημόσιας τηλεόρασης στη Eurovision 2024.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
«Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.
Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmo Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό».
Διαβάστε ακόμη
- Διπλό «χτύπημα» Σαμαρά: Πού στοχεύει ο πρώην πρωθυπουργός και πώς απαντά η κυβέρνηση
- Συγκλονίζει ο άνδρας που ακινητοποίησε τον 35χρονο που δάγκωσε την οδηγό ταξί στη Νέα Ιωνία
- Χώρισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος από τη Λίνα Πρίντζου: «Δεν έχουμε μετανιώσει για όσα περάσαμε μαζί»
- Ο πράκτορας της KGB που πρόδωσε τη χώρα του στον Ψυχρό Πόλεμο για να νικήσει τη στυτική δυσλειτουργία